Direct naar de content
icon search white
Burgerzakenrapporten/-overzichten

iRapportage - het product

Een totaal overzicht over de lopende processen? Inzicht in het gebruik van het digitale kanaal? iDashboard maakt het met een druk op de knop inzichtelijk met duidelijke diagrammen, direct vanuit iBurgerzaken. De diagrammen zijn ook te gebruiken in documenten en presentaties. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest.

50 specifieke burgerzakenoverzichten

Met iRapportage krijgt iBurgerzaken 50 specifieke burgerzakenrapporten/-overzichten erbij. iRapportage maakt gebruik van COO (CiVision Operationele Overzichten) en CIR (CiVision Integraal Raadplegen), 2 producten vanuit Makelaarsuite. Door gebruik te maken van CIR/COO is het mogelijk om specifieke burgerzakendata te combineren met andere bronnen binnen de gemeente.

iRapportage-eindgebruiker.png

Geef de eindgebruiker controle over zijn overzichten

Met autorisaties stelt de applicatiebeheerder de juiste set met rapportages samen per type eindgebruiker. Vervolgens bepaalt de eindgebruiker zelf waar en wanneer deze een rapport/overzicht wil genereren. Omdat de gegevens al klaar staan, verloopt dat proces snel. De overzichten worden weergegeven in tabelvorm en zijn eenvoudig te sorteren en filteren. Bovendien zijn ze te exporteren naar Excel, om ze daar verder te bewerken.

iRapportage-kaart.png

Combineren met geografische informatie

Door gegevens te projecteren op een kaart worden verbanden zichtbaar die in een tabel niet zichtbaar zijn. Met iRapportage is het mogelijk om in combinatie met het Gegevensmagazijn uit Makelaarsuite de gegevens weer te geven op een kaart. Op de kaart zijn gebieden te selecteren, waardoor alleen de data binnen dat gebied worden weergegeven in de tabel.

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4609 1015