Direct naar de content
icon search white
Burgerzaken

Dienstverlening

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. We kunnen voorzien in de meeste vraagstukken. Onze expertise (in ons netwerk) zetten we graag voor je in. We besparen je met onze verschillende diensten veel tijd en ergernis. Daarbij werken we uiteraard snel en efficiënt.

Er is veel behoefte aan duidelijkheid in de stappen die we met iBurgerzaken (willen) zetten. Vandaar dat we de roadmap iBurgerzaken (product) en de Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening presenteren. In deze blog lees je meer over laatstgenoemde.

Roadmap-Dienstverlening.jpg
Deel via:

iService

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met iService een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers. Onderstaand de thema’s die onze experts gericht inzetten, afhankelijk van jouw behoefte.

Bijeenkomsten (in de regio)

Kennis delen, relaties waarderen en de banden versterken voor de toekomst, dat is de reden dat we regelmatig zelf bijeenkomsten organiseren. Daarnaast zijn we natuurlijk ook aanwezig bij de (regio-)congressen van de NVVB en de regio-overleggen van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government.

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke Rhouat-Van der Gouw, Manager Services Publiekszaken
Femke Rhouat.png

Ik help je graag verder

+31 6 4609 1120