Direct naar de content
icon search white
Burgerzaken

Dienstverlening

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. We kunnen voorzien in de meeste vraagstukken. Onze expertise (in ons netwerk) zetten we graag voor je in. We besparen je met onze verschillende diensten veel tijd en ergernis. Daarbij werken we uiteraard snel en efficiënt.

iService

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met iService een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers. Onderstaand de thema’s die onze experts gericht inzetten, afhankelijk van jouw behoefte.

Bijeenkomsten (in de regio)

Kennis delen, relaties waarderen en de banden versterken voor de toekomst, dat is de reden dat we regelmatig zelf bijeenkomsten organiseren. Daarnaast zijn we natuurlijk ook aanwezig bij de (regio-)congressen van de NVVB en de regio-overleggen van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government.

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers

Ik help je graag verder

+31 (0)6 2952 7442