Direct naar de content
icon search white
Dienstverleningsplan

Ketendag 'De keten achter het zaakgericht werken'

Zaakgericht werken met de hele gemeente betekent ook ketengericht werken met de hele gemeente. Achter het zaaksysteem schuilt een hele wereld van XML-berichtjes, ketens en regels die erg belangrijk zijn voor het goed laten draaien van jouw zaaksysteem.

In deze cursusdag word je door de consultant meegenomen in de wereld van de zaakgericht werken keten, zowel conceptueel als praktisch. De conceptuele uitleg helpt je in de analyse bij problemen of bij veranderingen in de keten terwijl de praktische uitleg je helpt in het dagelijks goed laten draaien van deze keten.

Na deze cursusdag weet je wat er daadwerkelijk gebeurt als een zaak gestart wordt vanuit het DMS, een document gecreƫerd wordt door de zaakbehandelaar en wat er gebeurt als een zaak wordt afgehandeld of vernietigd.

De kennis die op de ketendag opgedaan wordt, mag beschouwd worden als basiskennis voor elke gegevensbeheerder, ketenbeheerder, applicatiebeheerder, key-user of zaaktype-inrichter in de gemeente.

De doelgroep: Applicatiebeheerders, ketenbeheerders en gegevensbeheerders, beginner en/of gevorderd. Ook belangrijk voor key users of zaaktype-inrichters.

Deel via: