Direct naar de content
icon search white
Dienstverlening

Landelijke Zaaktype Competitie

Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al door middel van de doorontwikkeling van iZaaksuite en vanuit de Helpdesk met het beantwoorden van vragen over en het oplossen van fouten en wensen voor iZaaksuite. Maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. Onze missie voor deze competitie is dat jullie de stap gaan zetten van het zaaksysteem naar het
zaakgericht werken organisatie breed.

Wat gaan we doen?

Iedere gemeente heeft zijn eigen doelstellingen en tempo, maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC bieden wij de kans om dit met elkaar te delen en vragen te beantwoorden. Tijdens de #LZC worden er workshops georganiseerd met de volgende thema’s: Processen, Organisatie, Architectuur en Toekomst. Wij dagen jou uit het zaakgericht werken breder in te gaan zetten!

Elkaar stimuleren

Via iCommunity krijgt iedere gemeente een persoonlijke pagina om te monitoren welke stappen op het gebied van zaakgericht werken zijn gezet. Deze pagina is ook in te zien door andere gemeenten zodat iedereen elkaar kan stimuleren. Dit allemaal om jullie de tools te geven om te groeien van een zaaksysteem naar zaakgericht werken.

Workshops

De eerste workshop had als onderwerp de organisatie en het zaakgericht werken. De tweede workshop had als onderwerp processen. Gemeenten demonstreerde elkaar een ingericht proces én de aanpak van het zaakgericht werken. Het was een geslaagde workshop waarbij leren van elkaar centraal stond, want samen kom je verder! Reserveer alvast 20 juni in jouw agenda, dan vindt de derde workshop plaats met als onderwerp: de toekomst.

Deel via: