Direct naar de content
icon search white
Dienstverlening

Landelijke Zaaktype Competitie

Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al door middel van de doorontwikkeling van iZaaksuite en vanuit de Helpdesk met het beantwoorden van vragen over en het oplossen van fouten en wensen voor iZaaksuite. Maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. Onze missie voor deze competitie is dat jullie de stap gaan zetten van het zaaksysteem naar het
zaakgericht werken organisatie breed.

Wat gaan we doen?

Momenteel zijn er 12 gemeenten die gebruik maken van iZaaksuite. Dat aantal gaat dit jaar groeien naar 20 gemeenten. Iedere gemeente heeft daarbij zijn eigen doelstellingen en tempo, maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC18 bieden wij de kans om dit met elkaar te delen en vragen te beantwoorden. Tijdens de #LZC18 worden er workshops georganiseerd met de volgende thema’s: Processen, Organisatie, Architectuur en Toekomst. Wij dagen jou uit het zaakgericht werken breder in te gaan zetten!

Elkaar stimuleren

Via iCommunity krijgt iedere gemeente een persoonlijke pagina om te monitoren welke stappen op het gebied van zaakgericht werken zijn gezet in 2018. Deze pagina is ook in te zien door andere gemeenten zodat iedereen elkaar kan stimuleren. Dit allemaal om jullie de tools te geven om te groeien van een zaaksysteem naar zaakgericht werken.

Workshops

De eerste workshop betreft de organisatie en zaakgericht werken was een succes! De volgende workshops zullen gaan over de architectuur, processen en de toekomst.

Deel via:

‘Je mag rekenen op het allerbeste advies voor jouw gemeente.’

Mariecken van Riel, Marketing & Communicatie medewerker
Mariecken van Riel

Ik help je graag verder

06 2952 8008