Direct naar de content
icon search white
Financiën & Services

CiVision Innen

Wordt er in jouw gemeente vanuit verschillende afdelingen gefactureerd en debiteurenbeheer uitgevoerd? En heb je daardoor geen goed overzicht over de vorderingen op je debiteuren? Maak je wel eens mee dat een debiteur belt en in de ene applicatie alle open posten voldaan heeft, terwijl er in de andere applicatie een invordertraject loopt?

Als je jouw burgers écht goed wil bedienen is een centraal debiteurenbeheer noodzakelijk. Door alle debiteuren op één plek vast te leggen heb je altijd een overzicht van alle openstaande vorderingen per debiteur. Hierdoor kun je vervolgens ook integraal invorderen en jouw burger van één compleet antwoord voorzien op zijn of haar vragen. Dit is niet alleen efficiënter en effectiever, maar het is ook klantvriendelijker.

Succesvol debiteurenbeheer met CiVision Innen

Denk bij succesvol debiteurenbeheer aan uitgebreid beheer van basisgegevens, facturatieprocessen, betalings- en ontvangstenverkeer, invordering en managementinformatie. Er is integraal zicht op de debiteur, waardoor invordering en beheer efficiënter en minder foutgevoelig is. De volledige integratie met CiVision Middelen zorgt er daarnaast voor dat er altijd een goede aansluiting is tussen jouw debiteurenadministratie en financiën.

Wil je meer weten?

Neem contact met me op voor een offerte of meer informatie. Hieronder vind je mijn gegevens.

Deel via:

CiVision Innen

Met CiVision Innen beschik je over een centraal debiteurenbeheer. Hierdoor is er integraal zicht op de debiteur, waardoor invordering en beheer efficiënter en minder foutgevoelig is.