Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar Workflow Verkoopfacturen

Tijdens dit webinar bespreken Luuk van Ekerschot en Julius Haagh de voordelen van Workflow Verkoopfacturen dat onderdeel is van onze oplossing iFinanciën. Meld je nu gratis aan.

Direct aanmelden

  • 7 juni
    14.30 - 16.00
    Online

Waar gaat het webinar over?
Gemeenten hebben steeds meer behoefte aan workflow gedreven werken. Het zorgt namelijk voor standaardisering en uniformiteit in je proces. Dit resulteert in tijdsbesparing, foutreductie en door middel van het 4-ogenprincipe waarborg je ook de kwaliteit van je administratie. De Workflow Verkoopfacturen is gebruiksvriendelijk en flexibel. Met deze workflow zorg je ervoor dat jouw debiteurenadministratie efficiënt verloopt.

Datum en tijd
Dinsdag 7 juni 2022 van 14:30 tot 16:00 uur via MS Teams.

Doelgroep webinar
Ben jij applicatiebeheerder of medewerker van de debiteurenadministratie? Haak dan zeker aan.

Meld je gratis aan
Wil jij dat jouw debiteurenadministratie efficiënt verloopt? En ben je benieuwd naar alle voordelen van de Workflow Verkoopfacturen? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet. Ook als je er niet bij kan zijn, is het handig om je toch aan te melden. Alleen dan ontvang je namelijk de opname van het webinar.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Luuk van Ekerschot en Julius Haagh

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png