Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar iNzicht KCC/ Zaak

De gemeente speelt een belangrijke rol in de informatiebehoefte van inwoners van een gemeente. Zowel in mooie momenten zoals een geboorte, maar ook in mindere tijden heeft de gemeente een belangrijke taak op het gebied van informatievoorziening.

 

Direct aanmelden

Het webinar iNzicht KCC/ Zaak
Welke vragen spelen er onder de inwoners? Zijn er overeenkomsten van de informatiebehoeften en zijn er verschillen per wijk/buurt? Via welk kanaal komen de vragen binnen? En wat is de doorlooptijd van deze vragen?

Een greep van de vele vragen die er zijn op dit gebied. Onze nieuwe module iNzicht KCC/Zaak geeft antwoord op deze vragen en meer. Met iNzicht heb je inzicht hoe de dienstverlening eruit ziet binnen de gemeente. Met deze inzichten kun je als gemeente de dienstverlening richting de inwoners optimaliseren.

Daarnaast heeft iNzicht KCC dashboards die veel informatie geven over; onderwerpen, de duur en het resultaat van een klant contact. Hierdoor kun je als gemeente aan de hand van cijfers je informatie naar de inwoners of de KCC medewerker beter gaan inrichten.

Datum en tijd
4 juni 2020
11.00 – 12.00 uur

Meld je gratis aan!
Ben jij ook benieuwd welke vragen er binnen komen binnen de gemeente? En wil je meer inzicht in de dienstverlening? Meld je dan nu aan voor het webinar.

Tijdens het webinar laten we je graag de mogelijkheden zien en de opbouw van de dashboards.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Cora Schreuders en Ruud Scheel

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
Cora website.png