Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar iManagementDashboard

Veel gemeenten hebben behoefte aan meer inzicht in procesgegevens binnen iBurgerzaken. Voor ons reden om de app iManagementdashboard te ontwikkelen. Leer meer over de functionaliteit van iManagement Dashboard met dit webinar en maak optimaal gebruik van deze module in 2019.

Direct aanmelden

Real time proces- en voortgangsinformatie

Een totaaloverzicht over de lopende processen? Inzicht in het gebruik van het digitale kanaal? iManagementDashboard maakt het met één druk op de knop inzichtelijk met duidelijke diagrammen, direct vanuit iBurgerzaken. De diagrammen zijn ook te gebruiken in documenten en presentaties. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest.

Nieuwe functionaliteiten vanaf release 3.00

Binnen iBurgerzaken release 3.00 ontwikkelden we samen met een aantal kwartiermakers nieuwe functionaliteiten:

  • Een 3-tal nieuwe filters: status, medewerker en burger/balie
  • Opslaan van profielen met filterinstellingen
  • Groene Verhuizing in de grafieken burger/balie

Deze nieuwe functionaliteiten demonstreren we - naast de eerder ontwikkelde functionaliteiten - tijdens het webinar iManagementDashboard op woensdag 19 juni. Ben jij er ook bij? > inschrijven

Gratis te gebruiken in 2019

In dit jubileumjaar annonceren we diverse producten die je eerst in de praktijk mag gebruiken voordat je het product definitief afneemt. De 1e annoncering die productmanager Mat Keijers dit jaar deed was iManagementDashboard. Je leest deze aankondiging nog eens terug in zijn blog 'Wetenswaardigheden burgerzaken (april 2019)'.

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatiemanager
PinkRoccade_210831_3857_AS - Copy.png