Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar: iKeten

Binnen de gemeente worden dagelijks een groot aantal berichten gedistribueerd. Gegevens van personen die verhuizen, trouwen of komen te overlijden worden allemaal gedeeld met de juiste applicaties.

Direct aanmelden

Helaas is de term ‘vervuiling’ iets wat wij vaak voorbij horen komen
Vervuiling is natuurlijk vervelend. Niet alleen maakt het de beheerlasten zwaarder, ook zorgt het ervoor dat de verschillende afdelingen het risico lopen om met niet-actuele gegevens te werken. Dit zijn natuurlijk de standaard voorbeelden, maar denk maar eens aan de beleidsplannen die door middel van datagedreven sturing zijn opgesteld. Wanneer de gegevens niet actueel zijn heeft dit gevolgen voor de keuzes die hier gemaakt worden.

Het oplossen van de ‘vervuiling’ kan complex zijn
Wat wij vaak terug krijgen is dat men zich wel bewust is van enige vervuiling, maar dat het oplossen makkelijker gezegd is dan gedaan. Het oplossen van vervuiling kan ontzettend complex zijn, waardoor gemeente het uitstellen. Ook ligt er vaak nog een berg werk dat een hogere prioriteit heeft.

Met onze nieuwe dienst iKeten gaan we aan de slag met de vervuiling
Hierin sporen wij door middel van een groot aantal controles vervuiling op binnen de volgende entiteiten:

- Persoon
- Adres
- Niet natuurlijk persoon

Na het opsporen schonen wij de vervuiling voor jullie op. Hierbij kijken we ook naar het ontstaan van de vervuiling en werken we samen met de gehele gemeente aan een structurele oplossing.

Schrijf je gratis in voor het webinar over iKeten
Ben je benieuwd naar wat de dienst iKeten kan betekenen voor jouw gemeente? Schrijf je dan in voor het webinar waar wij aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden iKeten uitleggen! Neem voor meer informatie of vragen contact op met Roxanne van der Zwan of Martijn Chantrel.

Deel via: