Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar escrow

Zonder ICT staat de bedrijfsvoering stil. Voor wie zich dat nog niet besefte, is de recente hack met ransomware bij Gemeente Hof van Twente een nieuwe wake-up call. Zonder ICT staat jouw bedrijfsvoering op hele losse schroeven. Een scenario waar je liever niet aan denkt. Maar waar je je wel op kan voorbereiden. 

Direct aanmelden

Met een escrow-regeling draaien de systemen soepel door
Een escrow-regeling biedt je de garantie dat jouw organisatie altijd gebruik kan maken van jullie data en systemen. Vergelijk het met een levensverzekering die de ICT altijd in de lucht houdt.

We updaten de escrow-regeling
Escrow bestaat al decennia. Maar ontwikkelt zich vaak niet mee in de tijd. Extra belangrijk, nu applicaties in de cloud normaal zijn en beveiliging topprioriteit heeft. Daarom moderniseert en optimaliseert PinkRoccade in samenwerking met de GebruikersVereniging haar escrow-regeling. Hiermee dekken gemeenten hun ICT-risico's goed af. Voor het haast ondenkbare scenario dat we jullie niet meer van dienst kunnen zijn. 

Meld je gratis aan voor het webinar door het formulier in te vullen en hoor meer over het nut en noodzaak van escrow.

Belangrijke informatie:

  • Datum: dinsdag 19 januari 2021
  • Tijd: 10.00 - 11.00 uur
  • Doelgroep: CISO en medewerkers informatiebeveiliging en automatisering. Daarnaast voor iedereen die meer wil weten over escrow. 
  • Het webinar wordt gehost via een livestream. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de livestream om deel te nemen.
  • Het kan zijn dat jouw werkomgeving (bijvoorbeeld Citrix) blokkerend werkt wanneer je aan het webinar wilt deelnemen via de link van de livestream. Onze tip is om dan tijdelijk even op uit te loggen op de werkomgeving en de link nogmaals te proberen. 

Tot dan! 

Deel via:

‘Door selfservice in vastgoedprocessen en openheid van data maken we het efficiënter en leuker voor onze klanten.’

Michiel Uijting, Managing Director Ruimte & Omgeving
PinkRoccade_1389.png