Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar: Datawarehouse en iNzicht

In dit webinar geef ik graag een update over de ontwikkelingen rondom Datawarehouse en iNzicht.

Direct aanmelden

1 Datawarehouse in de cloud
Veel gemeenten werken met verschillende applicaties. Al deze applicaties hebben data die relevant kunnen zijn voor analyses. De gemeenten die wij helpen op het gebied van datagedreven sturing brengen de data samen in 1 Datawarehouse, nu nog lokaal. Maar binnenkort in de cloud. Hierover vertel ik je graag meer!

iNzicht is het digitale informatieplatform
Met iNzicht roept de gemeente beleidsrelevante management- en stuurinformatie op vanuit verschillende domeinen. De dashboards zijn ingericht op vragen die er spelen binnen de gemeente en per domein. Daarnaast biedt deze applicatie de mogelijkheid om data te combineren en zo een breder beeld te krijgen van wat er speelt binnen de gemeente. In dit webinar vertel ik je graag meer over de 6 domeinen binnen iNzicht.

Datum en tijd
Dinsdag 15 september
10.00 - 11.00 uur

Doelgroep
Data analisten, Gegevensbeheerders, Applicatiebeheerders, Beleidsmedewerkers, Toolkit Informatievoorziening-, iNzichtklanten en/of geïnteresseerden voor deze producten.

Neem voor vragen gerust contact met mij op
Heb je na aanleiding van deze uitnodiging vragen over iNzicht of Datawarehouse? Neem gerust contact met mij op via e-mail

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Cora Schreuders, Productowner Datagedreven sturing

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
Cora website.png