Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Samenwerken aan een betere en snellere digitale dienstverlening met Common Ground

Met Common Ground staat de gemeentelijke informatievoorziening voor een grote veranderopgave. Zowel in proces en manier van onderling samenwerken, als op het vlak van informatie architectuur. Tijdens dit webinar geven wij de presentatie van de recente klantendag opnieuw voor degenen die niet aanwezig waren. 

Direct aanmelden

Hierin lichten we onder andere de activiteiten toe van PinkRoccade in de Common Ground. Daarnaast delen we onze kijk op integratie binnen de Common Ground.

Samen kunnen we een succes maken van Common Ground
Tijdens de recente klantendag van PinkRoccade Local Government hebben Stefan Kuijpers en ik onder het thema 'Samenwerken' met de aanwezige klanten de kansen, uitdagingen en de benodigde samenwerking om van Common Ground een succes te maken besproken.

Tijdens het webinar zoeken we de interactie met de aanwezigen op door het gebruik van polls
Op afstand kan dus iedereen aangeven wat zijn verwachtingen, behoefte en wensen zijn over de verschillende stellingen binnen Common Ground.

Sluit je aan bij de Common Ground Community!
Afsluitend van het webinar lichten we de Common Ground Community toe. Samen met klanten wil PinkRoccade innoveren naar een succesvolle migratie naar Common Ground. Wil je horen hoe je kunt deelnemen aan deze Community? Meld je dan aan voor dit webinar!

Datum & tijd
Dinsdag 14 januari 2020
10.00 - 11.00 uur

Deelname is kosteloos!

Tot dan!

– Thibault Kroonen, Productmanager –

Deel via:

‘Stapsgewijs en op je eigen tempo de gemeentelijke integratie verbeteren én aan kunnen sluiten op Common Ground. Dat is ons gezamenlijke doel.’

Thibault Kroonen, Product Manager Informatievoorziening
Pink_Roccade_Thibault_Kroonen_2685 vrij website.png