Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Online workshop: OPENburgerzaken: van casus naar innovatie met gemeente Tiel

Als onderdeel van het NVVB jaarcongres 2021 (helaas voor dit jaar gecancelled) organiseren wij altijd diverse workshops over uiteenlopende actuele thema's. Misschien had je je al voor een of meerdere ingeschreven? Goed nieuws! Deze krijgen toch doorgang, maar nu online op 8 en 9 december. Schrijf je hiervoor (opnieuw) gratis in en schroom niet om in te schrijven voor meerdere workshops. Deze workshop over OPENburgerzaken: van casus naar innovatie met gemeente Tiel vindt plaats op 9 december. Lees snel verder en schrijf je in!

Direct aanmelden

Schrijf je in voor de online workshop: OPENburgerzaken: van casus naar innovatie in samenwerking met gemeente Tiel

Waar gaat de online workshop over?
In deze workshop gaan we samen het gesprek aan over hoe wij binnen OPENburgerzaken concrete casussen van gemeenten omzetten naar nieuwe innovaties op het gebied van burgerzaken. Zo lichten we o.a. de casus van gemeente Tiel uit rondom OPENverhuizing. Tiel vraagt concreet naar een oplossing voor de registratie van de vele arbeidsmigranten in hun gemeente en zoeken daarbij de samenwerking met meerdere gemeenten en diverse uitzendorganisaties. Laat je inspireren door het verhaal van John en Dylan en denk met ons mee over de dienstverlening van de toekomst. 

Datum en tijd

John van Elst, beleidsmedewerker burgerzaken bij gemeente Tiel en Dylan Kusters, Innovatiemanager bij PinkRoccade Publiekszaken zijn jouw hosts tijdens deze online workshop op donderdag 9 december van 14.30 tot 15.30 uur. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep workshop
Iedereen die werkzaam is binnen de afdeling burgerzaken zoals applicatiebeheerders, managers, functioneel beheerders en medewerkers.

Belangrijke gegevens
Deelname aan deze online workshop is gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details per mail zoals de link om deel te nemen. 

Neem gerust contact met ons op
Heb je een vraag over deze workshop? Mail dan gerust naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatiemanager
PinkRoccade_210831_3857_AS - Copy.png