Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Online workshop: Keuzepallet aan dienstverlening met gemeente Amsterdam

Als onderdeel van het NVVB jaarcongres 2021 (helaas voor dit jaar gecancelled) organiseren wij altijd diverse workshops over uiteenlopende actuele thema's. Misschien had je je al voor een of meerdere ingeschreven? Goed nieuws! Deze krijgen toch doorgang, maar nu online op 8 en 9 december. Schrijf je hiervoor (opnieuw) gratis in en schroom niet om in te schrijven voor meerdere workshops. Deze workshop over een keuzepallet aan dienstverlening in samenwerking met gemeente Amsterdam, vindt plaats op 9 december. Lees snel verder en schrijf je in.

Direct aanmelden

Schrijf je in voor de online workshop: Keuzepallet aan dienstverlening samen met gemeente Amsterdam

Waar gaat de online workshop over?
In februari 2021 koos gemeente Amsterdam na een aanbestedingstraject voor iBurgerzaken. 6 maanden lang werkten we samen in één groot team naar de livegang. Op 14 september 2021 was het zover: Amsterdam en de Amsterdammers gebruiken iBurgerzaken! Laat je tijdens deze workshop inspireren door het verhaal van Reinder Pruijt, projectleider implementatie bij gemeente Amsterdam. Hij neemt je mee in hoe dankzij het stellen van concrete doelen en het dienstverleningspakket ‘Samen Verder’ de tevredenheid van de Amsterdammers een stijgende lijn kent: bij zowel medewerkers, burgers, bedrijven als instellingen. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze workshop: Hoe verliep de implementatiefase en in het bijzonder de livegang? Hoe ziet het optimalisatietraject er vandaag de dag uit? Welke best practices zijn in deze fases toegepast en opgetekend? Welke rol pakt gemeente Amsterdam bij de doorontwikkeling van iBurgerzaken? Welke stappen zetten we vandaag de dag om de dienstverlening voor de Amsterdammers te blijven verhogen dankzij allerlei innovaties? 

We prikkelen je op basis van herkenbare situaties en laten je nadenken over hoe jouw IDeale dienstverlening eruit ziet.

Datum en tijd

Reinder Pruijt, projectleider implementatie bij gemeente Amsterdam en Ruby Monde, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zijn jouw hosts tijdens deze online workshop op donderdag 9 december van 13.00 tot 14.00 uur. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep workshop
Iedereen die werkzaam is binnen de afdeling burgerzaken zoals applicatiebeheerders, managers, functioneel beheerders en medewerkers.

Belangrijke gegevens
Deelname aan deze online workshop is gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details per mail zoals de link om deel te nemen. 

Neem gerust contact met ons op
Heb je een vraag over deze workshop? Mail dan gerust naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Mijn doel is om gebruikers optimaal te enthousiasmeren voor de burgerzakenoplossing.’

Ruby Monde, Consultant
Ruby Monde.png