Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Online sessie: aan de slag met iVerblijfsobject (Extra)

We hebben goed nieuws voor je! De app iVerblijfsobject (Extra) is beschikbaar voor implementatie. Je moest er even op wachten, want iVerblijfsobject stond al langer op onze roadmap. Samen met onze kwartiermakers hebben we hard gewerkt aan deze applicatie, het vervangt daarmee de BAG-verwerking (pandenadministratie) in Cipers. Het resultaat mag er wezen: het efficiënt afhandelen van BAG-mutaties was nog nooit zo makkelijk met iVerblijfsobject (Extra) in iBurgerzaken. Met deze noodzakelijke overgang naar de nieuwe werkwijze zet je als gemeente de stap naar sneller, efficiënter en makkelijker werken. Meld je nu aan voor deze sessie en start tijdig met implementeren. 

Direct aanmelden

Waar gaat de online sessie over?
In deze sessie vertellen we je wat iVerblijfsobject (Extra) is, welke opties je kunt kiezen, wat de voordelen zijn ten opzichte van de oude werkwijze én hoe het implementatietraject eruit ziet. Alleen voor deelnemers aan deze sessie geldt: je ontvangt een interessant aanbod. Meld je via onderstaande button aan voor de online sessie (gehost via MS Teams) op 19 of 26 oktober 2021 van 15.00 tot 16.00 uur. 

Datum en tijd
Haak aan op 19 oktober of 26 oktober van 15.00 tot 16.00 uur. Geef jouw voorkeur door via de aanmeldbutton. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep sessie
Ben jij applicatie- of functioneel beheerder of medewerker burgerzaken? Haak dan zeker aan! Voor dit webinar maakt het niet uit of je iVerblijfsobject (Extra) al gebruikt of juist nog niet.

Belangrijke informatie
Deelname aan deze sessie is gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging en later nog een e-mail met de link om deel te nemen. 

Neem gerust contact op
Heb je een vraag over deze sessie? Mail dan gerust naar Loes Meijs via Loes.Meijs@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Jij mag innoveren en het lijkt mij onwijs leuk dit samen met jou op te pakken!’

Colin Broers, Salesmanager Proces & Services
Colin Broers