Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Interactieve demo Stembureaumanager

Wil jij een oplossing voor de administratie & presentatie van de verkiezingen, die integreert met iBurgerzaken? Meld je dan aan voor deze interactieve demo. Maak je op dit moment gebruik van een andere oplossing? Haak dan toch aan en laat je inspireren! 

Direct aanmelden

Waar gaat de demo over?
Onze ambitie is altijd geweest om jouw gemeente van A tot Z te kunnen ondersteunen bij het verkiezingsproces. Vandaar dat we een samenwerking zijn gestart met Partners 4 IT op het gebied van de Stembureaumanager. Tijdens deze demo vertellen Tom Krijnen en Peter Kalkman je meer over de Stembureaumanager: de tool die jou helpt om op eenvoudige wijze de administratie en presentatie van de verkiezing naar jouw wensen voor te bereiden. Diverse gemeenten maken er al succesvol gebruik van, denk hierbij aan: Groningen, Zwijndrecht, Hellevoetsluis, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Den Haag. 

Deze agendapunten komen zoal aan bod

  • Verkiezingsportfolio
  • (demo) Stembureaumanager
  • Gemeente Zwijndrecht aan het woord 
  • Integratie iBurgerzaken
  • Roadmap
  • Stel je vragen en krijg direct antwoord 

Datum en tijd
Dinsdag 29 september van 10.00 tot 11.00 via MS Teams. Heb je geen Teams? Geen probleem. Na aanmelding volgen verdere instructies. 

Meld je gratis aan!
Na afloop van deze demo ben je meer te weten gekomen over Stembureaumanager en welke rol deze oplossing speelt in het eenvoudig managen van het stembureau. Daarnaast ben je in staat om te bepalen wat dit betekent voor jouw gemeente en welke stappen je hierin samen met ons wilt zetten, ongeacht je contractsituatie bij een andere leverancier.

Graag tot dan
Met vriendelijke groet,
Tom Krijnen en Peter Kalkman 

Deel via: