Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar iCommunity

Het maakt in tijd en geld voor de zoeker vrijwel niets uit of er via internet wordt gezocht of via de telefoon navraag wordt gedaan. Waarom bellen mensen tijdens het werk dan naar de helpdesk, terwijl ze thuis eerst op Google zoeken? Onze conclusie is dat de meeste bedrijven onvoldoende faciliteiten bieden om online snel het –volledige– antwoord te vinden. Voor ons reden om ons dKOC onder de loep te nemen, aan te pakken en 24/7 goede online ondersteuning te bieden via iCommunity!

Direct aanmelden

Prettig en snel antwoorden op vele vragen vinden

De kwartiermakers van iBurgerzaken hebben de afgelopen maanden ondervonden hoe prettig en snel antwoorden op vele vragen te vinden zijn in iCommunity. Dankzij een goede basisstructuur en zoekmachine zijn documenten –zoals handleidingen, releasebeschrijvingen en webinars van iBurgerzaken én Cipers– eenvoudig te vinden in deze online omgeving.

Als je het privilege ‘mag iCommunity raadplegen’ hebt in iBurgerzaken, kun je bovendien vanuit elk proces in iBurgerzaken de community openen. Hier vind je direct relevante documentatie over dat specifieke proces. Staat jouw vraag er niet bij? Dan zet je deze, als functioneel applicatiebeheerder, hier neer. Je ontvangt dan meestal binnen no time een antwoord van een van de gebruikers van iCommunity.

De ervaringen van gemeente Lingewaard

Kwartiermakergemeente Lingewaard maakt als sinds eind vorig jaar gebruik van iCommunity. Functioneel beheerder Femmie Arends vertelt: “De lijntjes zijn nu veel korter. Veel informatie kan ik eenvoudig online zelf terugvinden. In de documentatie of tussen de vragen van anderen. En als een antwoord er niet bijstaat, heb ik veel sneller een reactie. Zo stelde ik recent een vraag over diakrieten* in aktes. Binnen 10 minuten had een van de andere gebruikers binnen iCommunity mij al geholpen. Geweldig toch!”                                                              

*) een schriftteken dat boven, onder of door een letter gezet wordt ter aanduiding van de uitspraak

Direct account iCommunity aanvragen

Al overtuigd? Vraag vandaag nog jouw account aan. En vind ook heel veel zaken snel en eenvoudig online, 24/7. Natuurlijk kun je altijd nog contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt, maar waarschijnlijk is het antwoord ook in iCommunity beschikbaar. We kijken uit naar jullie input en bijdragen én naar je aanwezigheid bij dit webinar om alle ins and outs van iCommunity te leren.

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatiemanager
PinkRoccade_210831_3857_AS - Copy.png