Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

Webinar sneakpreview iBegraafplaats

Snel een actueel, goed sluitend en digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie? iBegraafplaats wordt de applicatie voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Gebrek aan overzicht behoort zo tot het verleden. Dankzij het gebruik van deze applicatie sluit alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart naadloos aan op de inrichting van jouw administratieve organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk!

Direct aanmelden

Sneakpreview iBegraafplaats

Vele klanten zijn nieuwsgierig naar het nieuwste initiatief van iBurgerzaken: iBegraafplaats. Daarom bieden wij de kans om iBegraafplaats te bekijken vóór de officiële presentatie.

Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit de aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden bovendien altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledene alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone zonder uw tussenkomst, ook ’s avonds of in het weekend. Op deze manier kan de uitvaart direct gereserveerd worden door de begrafenisondernemer.

Tijdens het webinar tonen we de eerste functionaliteit van iBegraafplaats; een sneakpreview. 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Reserveren van een uitvaart door de uitvaartondernemer
  • Integratie iBegraafplaats met iOverlijden
  • Verlengen of afstand doen van een graf
  • Inzicht in de grafadministratie inclusief grafhistorie

Mis dit webinar niet en meld je aan!


Datum: donderdag 20 april 2017 
Tijd: 13.00-14.00 uur

Deel via:

‘Samen de volgende stap in dienstverlening realiseren.’

Ward de Laat, Productmanager zaakgericht werken
Ward de Laat