Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

iAcademy webinar TMV en persoonsonderzoek

In het iAcademy webinar TMV en persoonsonderzoek op donderdag 28 oktober besteden we aandacht aan hoe deze 2 nieuwe onderdelen van iBurgerzaken werken en wat alle mogelijkheden zijn. Meld je nu aan!

Direct aanmelden

Waar gaat het iAcademy webinar over?
Het college van burgemeester en wethouders start een persoonsonderzoek als er twijfel bestaat over de juistheid van een onderdeel op de Persoonslijst (PL). Omdat de uitkomst van het persoonsonderzoek mogelijk aanleiding kan zijn tot een ambtshalve wijziging van gegevens in de BRP, moet het onderzoek zorgvuldig worden uitgevoerd. De gemeente kan niet lichtvaardig overgaan tot het doorvoeren van een ambtshalve wijziging, omdat de gevolgen voor de betrokken persoon en overheid groot kunnen zijn. De gemeente kan op verschillende manieren een signaal ontvangen wat leidt tot een adres- of persoonsonderzoek zoals via de Terugmeldvoorziening (TMV).

Tijdens dit webinar nemen we je mee in deze 2 nieuwe onderdelen binnen iBurgerzaken: TMV 2.0 en iPersoonsonderzoek. We laten je zien hoe deze onderdelen werken en wat alle mogelijkheden en functionaliteiten zijn. Na afloop weet je hoe een persoonsonderzoek gestart en uitgevoerd wordt en kan je de TMV 2.0 in gebruik nemen. 

Datum en tijd
Tom Krijnen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host tijdens dit webinar op donderdag 28 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep webinar
Ben jij applicatiebeheerder of BRP specialist? Haak dan zeker aan! 

Kosten en overige voorwaarden
De kosten voor deelname bedraagt €250 per gemeente (max. 2 deelnemers per gemeente). Heb je een Samen Verder dienstverleningspakket (pakket 2) afgenomen? Dan is deelname aan dit webinar geheel gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details over het webinar.

Over iAcademy
Of je nu al vele meters hebt gemaakt binnen de burgerzakenafdeling of nog niet; iedere dag leer je weer een beetje bij. Door deze kennis te delen en te vergroten groei jij in jouw rol én draag je bij aan een verrijking van de gemeentelijke dienstverlening. iAcademy ondersteunt jou hierbij met webinars, trainingen en elearnings. Deze zijn zowel gericht op de ervaren als minder ervaren medewerkers. Bekijk hier programma voor 2021.   

Neem gerust contact met ons op
Heb je een vraag over dit webinar? Mail dan gerust naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Samen verder’

Luuk Mimpen, Consultant / Support Medewerker
Luuk Mimpen.png (1)