Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

E-learning opschonen geleverde gegevens

Over dit onderwerp is een aantal maanden geleden ook een workshop gegeven, deze was zo goed bevallen dat wij hem graag in een samenvatting van de workshop als e-learning versie willen aanbieden!

Direct aanmelden

Dagelijks leveren verschillende bronnen veel gegevens aan Makelaarsuite. Echter zijn na verloop van tijd niet alle gegevens even relevant om aan te houden. Niet alleen is het niet toegestaan om al deze gegevens aan te houden, ook zal dit negatieve gevolgen hebben voor de performance. Want natuurlijk geldt: hoe meer gegevens er bij een bevraging opgevraagd moeten worden, hoe langzamer Makelaarsuite wordt.

Het verwijderen van deze gegevens is wel makkelijker gezegd dan gedaan
Hoe weet je welke gegevens er verwijderd moeten worden? Gezien het aantal mensen dat gemiddeld in een gemeente woont, is het bijna niet te doen om deze handmatig te verwijderen. Aan een persoon hangen immers ook relaties die verwijderd moeten worden en dit maakt het werk veel complexer.

Gelukkig kan dit ook automatisch verwijderd worden
Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Welke gegevens worden verwijderd en hoe weet de applicatie dat deze verwijderd moeten worden? Met de e-learning ‘opschonen geleverde gegevens’ gaan we terug naar de basis. We staan stil bij de vraag hoe de gerelateerde zich verhouden tot een topentiteit, zoals bijvoorbeeld een kind bij een persoon. We gaan ook in op de vraag welke gegevens en voorkomens wel en niet bewaard mogen worden. Tevens staan we stil hoe deze taak ingesteld dient te worden, hoe deze in zijn werk gaat en wat het belang is van het opschonen van de geleverde gegevens.

Kosten voor deze e-learning
De e-learning kost € 150,- (excl btw) per deelnemer. Mocht je je onverhoopt toch nog willen uitschrijven? Tot 1 week voor aanvang kan dit kosteloos.

Doelgroep voor deze e-learning
Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders en Applicatiebeheerders Makelaarsuite

Datum en tijdstip
Op 28 mei 2020
Van 15:00 – 16:00 uur

Vul het formulier in en meld je aan!
Ben jij maar wat blij dat deze gegevens automatisch worden verwijderd, maar wil je toch een klein beetje controle terug op jouw data? Meld je dan aan voor de e-learning ‘opschonen geleverde gegevens’!

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Roxanne van der Zwan
Consultant Informatievoorziening

Deel via: