Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

E-learning Makelaarsuite in vogelvlucht

Dagelijks ontvangen verschillende applicaties ongetwijfeld veel berichten vanuit Makelaarsuite. Een wijziging op een persoon, omdat diegene is getrouwd. Een toevoegbericht, omdat er een nieuw gezin binnen de gemeente is komen te wonen of een toevoegbericht van een nieuw bedrijf.

Direct aanmelden

Hoe de verschillen ontstaan tussen Makelaarsuite en een afnemende applicatie
Makelaarsuite ontvangt vanuit de bronnen dagelijks een groot aantal gegevens en deelt deze vervolgens met alle belanghebbenden. Soms komt het toch voor dat de situatie in een afnemende applicatie niet overeenkomt met de daadwerkelijke situatie. Hoe kan het bijvoorbeeld zo zijn dat het adres waar een persoon volgens de gegevens op woont, helemaal niet zijn actuele adres is?

Makelaarsuite en al zijn verschillende modulen
Met de e-learning ‘Makelaarsuite in een vogelvlucht’ gaan we in op de werking van Makelaarsuite en al zijn verschillende modulen. Hoe ontvangt Makelaarsuite zijn gegevens, hoe worden deze verwerkt en vervolgens naar applicaties verstuurd? Hoe wordt het verschil in StUF versies overbrugd tussen bron en afnemer? Wat zijn de gevolgen als gegevens handmatig worden aangepast?

Datum en tijdstip
Op 25 juni 2020
Van 10:00 – 11:00 uur

Kosten voor deze e-learning
De e-learning kost € 150,- (excl btw) per deelnemer. Mocht je je onverhoopt toch nog willen uitschrijven? Tot 1 week voor aanvang kan dit kosteloos.

Vul het formulier in en meld je aan!
Is de werking van Makelaarsuite jou nog wat onduidelijk en wil je deze wat beter kunnen begrijpen? Schrijf je dan nu in voor de e-learning ‘Makelaarsuite in een vogelvlucht’.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Roxanne van der Zwan
Consultant Informatievoorziening

Deel via: