Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

E-learning: datavisualisatie met iNzicht

Creëer zelf je dashboards

In de laatste maanden zijn er binnen PinkRoccade grote stappen gezet in datavisualisatie. Er is nieuwe functionaliteit ontwikkeld binnen COO waardoor jouw data nog makkelijker gevisualiseerd kan worden: de module iNzicht. Met deze nieuwe functionaliteit kun je zelf dashboards creëren. Denk daarbij aan tabellen, grafieken en diagrammen van data uit de makelaar, maar óók van eigen toegevoegde data vanuit de Toolkit Informatievoorziening. Alle data uit het Linked Data Magazijn kan gevisualiseerd worden. In ongeveer één uur neem ik je mee door de belangrijkste functies.

Direct aanmelden

De agenda
1) Introductie iNzicht
2) Oude situatie tegels in CIR/COO
3) Functionaliteit nieuwe tegels in CIR/COO
4) Zelf tabellen maken
5) Zelf grafieken maken
6) Dashboard inrichting
7) Autorisatie

Kosten
De e-learning kost € 150,00 (excl. btw) per deelnemer. Mocht je je onverhoopt toch nog willen uitschrijven? Tot 1 week voor aanvang kan dit kosteloos.

Doelgroep
Klanten met de Toolkit, het Sociaal Domein of iRapportage.

Datum & tijd
Op donderdag 5 juli 2018
Van 10.00 - 11.00 uur

Het resultaat van de e-learning
Na afloop van deze e-learning ben je in staat om zelfstandig tabellen, grafieken en diagrammen te maken met de module iNzicht. De query’s die in de e-learning worden gebruikt worden na de e-learning gedeeld zodat deze als voorbeeld gebruikt kunnen worden.

Deze e-learning is een van de verschillende diensten die wij gemeenten aanbieden om hen te helpen met iNzicht. Mocht je ondersteuning of verdere uitleg van de betreffende functies willen, dan helpen we je graag verder. Neem hiervoor contact op met Cora Schreuders (Cora.Schreuders@PinkRoccade.nl) of mij (Joyce.Martens@PinkRoccade.nl).

Graag tot 5 juli!

Met vriendelijke groet,

- Joyce Martens, Consultant Informatievoorziening -

Deel via: