Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

E-learning Bedrijfsgegevens in Makelaarsuite

Bedrijfsgegevens kunnen op dit moment op 2 manieren zijn vastgelegd in Makelaarsuite. Beperkt in 2.04-formaat of uitgebreider in 3.10-formaat. Het beheer van bedrijfsgegevens wordt gedaan in Makelaarsuite en de gegevens worden geleverd vanuit de KvK. Wat zijn de mogelijkheden van beide manieren van opslag en waar zitten de verschillen?

Direct aanmelden

Veel applicaties nemen nu gegevens af in stuf 2.04 formaat. In de toekomst wordt dit niet meer ondersteund en we zien nu al dat veel applicaties de overstap maken naar StUF-BG 3.10. Een wezenlijk verschil voor wat betreft het beheer van de bedrijfsgegevens in Makelaarsuite.

Met deze e-learning leggen we je in ongeveer 3 kwartier graag de verschillen, mogelijkheden en beheeracties uit voor beide formaten. We hebben het dan over de reguliere NHR koppeling en ook over de upgrade naar HR+ die we op dit moment veel in het land neerzetten.

De agenda van de e-learning
1. Bedrijfsgegevens in de gegevensketen
2. NHR en HR+, wat zijn de verschillen?
3. Het beheren van bedrijfsgegevens, tips and tricks

Kosten voor deze e-learning
De e-learning kost € 150,- (excl btw) per deelnemer. Mocht je je onverhoopt toch nog willen uitschrijven? Tot 1 week voor aanvang kan dit kosteloos.

Doelgroep voor deze e-learning
Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders en Applicatiebeheerders Makelaarsuite

Wanneer is deze e-learning
Op 16 juni 2020
Van 10:00 – 11:00 uur

Het resultaat van de e-learning
Na afloop van deze e-learning heeft het beheer van bedrijfsgegevens in Makelaarsuite geen geheimen meer voor jou en ben je op de hoogte van de functionaliteiten die Makelaarsuite biedt ten aanzien van bedrijfsgegevens.

Deze e-learning is een van de verschillende diensten die wij gemeenten aanbieden om hen te helpen met het beheer van Makelaarsuite.

Mocht je ondersteuning of verdere uitleg van de betreffende functies willen, dan helpen we je graag verder. Neem hiervoor contact op met Rick van Son of een van onze consultants.

Tot dan!

Vriendelijke groet,

Wil Engels en Martijn Chantrel
Consultants Informatievoorziening

 

Deel via:

‘'Samen verder'’

Martijn Chantrel, Consultant Informatievoorziening
Martijn Chantrel.png

Ik help je graag verder

06 518 970 47