Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

E-learning AVG & Dataminimalisatie Makelaarsuite

De Makelaarsuite is een spin in het web voor wat betreft de uitwisseling van gegevens binnen de gemeente. Juist daarom is het onderwerp dataminimalisatie binnen de AVG erg belangrijk. Dataminimalisatie betekent dat men niet meer persoonsgegevens gebruikt dan nodig is om het doel waarvoor ze gebruikt zullen worden te bereiken.

Direct aanmelden

In deze e-learning AVG en dataminimalisatie leer je hoe je data binnen Makelaarsuite kunt controleren en inrichten volgens de AVG richtlijnen. In ongeveer 3 kwartier nemen we je stap voor stap mee door de belangrijkste aspecten.

De voorlopige agenda
1) Introductie AVG en dataminimalisatie binnen Makelaarsuite
2) Dataminimalisatie en taakspecifieke applicaties
3) Dataminimalisatie en VOA
4) Omgevingsvariabelen CiVision Makelaar Gegevens voor plaatsen en verwijderen
5) Periodieke controle
6) Opschonen gegevens (beleid!)
7) Documentatie, bijhouden en vastleggen keuzes

Kosten
De e-learning kost € 150,00 (excl. btw) per deelnemer. Wil je jezelf toch uitschrijven? Dan kan dit kosteloos tot 1 week voor aanvang.

Doelgroep
Gegevensbeheerders, functioneel beheerders en applicatiebeheerders Makelaarsuite, Privacyfunctionaris, Functionaris Gegevensbescherming

Datum en tijd
Op donderdag 24 mei 2018
Van 10.00 - 11.00 uur

Het resultaat na deze e-learning
Na afloop van deze e-learning ben je in staat om zelfstandig de betreffende configuratie in jouw gemeentelijke Makelaarsuite te controleren en zo nodig aan te passen. Zo worden er in de gemeentelijke Makelaarsuite niet meer persoonsgegevens gebruikt dan nodig en kun je weer een vinkje zetten op je AVG to-do lijst.

Deze e-learning is een van de verschillende diensten die wij gemeenten aanbieden om hen te helpen met de AVG rondom Makelaarsuite. Mocht je ondersteuning of verdere uitleg van de betreffende functies willen, dan helpen we je graag verder! Neem hiervoor contact op met Bart Flipse of Esther Velder.

Graag tot 24 mei!

Vriendelijke groet,
Esther Velder, Consultant Informatievoorziening

Deel via: