Direct naar de content
icon search white
Webinars en e-learnings

De nieuwe TMV 2.0

Recent ontwikkelde de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) een nieuwe Terugmeldvoorziening (TMV 2.0). De Terugmeldvoorziening (TMV) is een geautomatiseerd systeem voor het melden van vermoedelijke fouten op GBA gegevens. Het systeem maakt een dossier aan van de melding en zorgt ervoor dat deze naar de juiste gemeente wordt gestuurd. De TMV zorgt er ook voor dat de gebruikers van de BRP de status van dit dossier kunnen raadplegen.

Direct aanmelden

De TMV 2.0 is vanaf 1 juli in gebruik en de originele Terugmeldvoorziening wordt niet meer ondersteund. Deze wijziging zorgt voor veranderingen in het terugmeld proces.

In ongeveer 3 kwartier neem ik je stap voor stap mee in wat er gewijzigd is en wat voor impact dit heeft op jullie werkwijze als afnemer.

De agenda
1) Nieuwe TMV 2.0 Keten
2) Logius Portaal en RvIG Portaal
3) Terugmelding doen als afnemer via Makerlaarsuite
4) Terugmelding verwerken als brondhouder in RvIG
5) Verschil tussen TMV en TMV 2.0

De kosten
De kosten voor deze e-learning zijn € 150,- per deelnemer. Uitschrijven kan tot 1 week voor de e-learning.

De doelgroep
Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders, Applicatiebeheerders Makelaarsuite en Burgerzaken, Privacyfunctionaris en Functionaris gegevensbescherming

Datum en tijd
Donderdag 25 juli 2019
Van 10.00 – 11.00 uur

Het resultaat na deze e-learning
Deze e-learning is een dienst die wij gemeente aanbieden om hen te helpen met de verandering naar terugmeldvoorziening 2.0.

Mocht je ondersteuning of verdere uitleg over de terugmeldvoorziening e-learning willen, dan helpen we je graag verder. Neem hiervoor contact op met mij via Jan.Verhoeven@PinkRoccade.nl.

- Jan Verhoeven, Consultant Informatievoorziening -

Deel via:

‘Samen verder!’

Jan Verhoeven, Consultant Informatievoorziening
Jan Verhoeven 3.png