Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

Workshop “Wat kunnen we samen met data?”

Goede kwalitatieve gegevens zijn een must binnen de gemeente. Veel gemeenten hebben hiervoor onder andere een applicatie-/gegevensbeheerder in huis om deze kwaliteit te bewaken. Het hebben van goede kwalitatieve gegevens biedt kansen om deze gegevens breder en efficiënter in te zetten binnen de gemeente. Door deze gegevens op te vragen en te combineren geeft het je kennis en nieuwe inzichten om bijvoorbeeld thema’s binnen het sociale domein uit te werken of projecten en plannen beter uit te voeren en te sturen.

Echter hebben we gemerkt dat men niet altijd bewust is van de mogelijkheden van de beschikbare data en hoe je deze vervolgens kunt inzetten voor diverse beleidsvraagstukken. We zijn ervan overtuigd dat de informatievoorziening voor beleidsthema’s efficiënter kan worden ingericht, wanneer gegevensbeheerders, beleidsmedewerkers en informatieadviseurs gezamenlijk optrekken. Door middel van de workshop willen we bij de gegevensbeheerders, beleidsmedewerkers en informatieadviseurs bewustwording creëren met wat zij samen met data kunnen doen.

Herken je deze situatie en heb je een thema dat je met jouw collega’s wilt uitwerken?
Dan biedt de workshop een uitkomst. De workshop duurt een dagdeel en wordt in-house gegeven. De kosten bedragen € 600,- (excl. btw) per workshop, daarbij geldt een onbeperkt aantal deelnemers.
Om de workshop te laten slagen is het belangrijk dat de gegevensbeheerders, beleidsmedewerkers en informatieadviseurs aanwezig zijn.

Heb je vragen of wil je jouw gemeente voor deze workshop inschrijven? Neem dan contact op met Pim Bouwer.

Deel via:

‘Veel is mogelijk en dat wordt alleen maar meer!’

Pim Bouwer, Business Analist
Pim Bouwer.png (1)

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4670 6776