Direct naar de content
Opleidingen

Workshop iSamenleving documentcreatie

Met iSamenleving creëer je een integraal klantbeeld, laat je je gemeente haar processen efficiënter verlopen en werkt je gemeente op een uniforme manier. Het is mogelijk om het gehele proces, tot en met het opstellen van de beschikking, in iSamenleving af te handelen. Door deze ontwikkeling zien wij een steeds grotere overgang van het gebruik van documenten in CiVision Samenlevingszaken naar iSamenleving. Tijd voor een workshop!

Direct aanmelden voor deze opleiding(en)

Workshop Documentcreatie

Wanneer documenten gebruikt gaan worden in iSamenleving, vergt dit een aanpassing van de inrichting van deze documenten. De inrichting van de documenten in iSamenleving verschilt veel van de inrichting van documenten in CiVision Samenlevingszaken. Wij merken dat steeds meer gemeenten hier problemen bij ondervinden. Daarom organiseren wij voor jullie een Workshop Documentcreatie iSamenleving. Hierin leggen we o.a. uit hoe je documenten moet inrichten, hoe je ze moet koppelen in iSamenleving en hoe je ze aan kan passen.   

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor de applicatiebeheerders van de applicatie iSamenleving.

Waar en wanneer kun je deze opleiding volgen?

Op maandag 6 november 2017 van 11.00 tot 15:00 uur. Tussen 12.30 en 13.00 uur wordt een lunch verzorgd. Je bent van harte welkom op het kantoor van PinkRoccade Local Government in Den Bosch.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Sanne Koot of Xandra Smolders.
E-mail: sanne.koot@pinkroccade.nl of xandra.smolders@pinkroccade.nl.

Deel via: