Direct naar de content
Opleidingen

Workshop: interactief aan de slag met berichtenketens en ketenbeheer

In deze interactieve workshop gaan we jullie meer inzicht geven in het beheren van ketens binnen jouw gemeente. We besteden aandacht aan de verschillende berichtketens binnen Makelaarsuite toegespitst op jouw eigen gemeente. De focus ligt hierbij op het herkennen van een keten en het op de juiste manier beheren hiervan.

Direct aanmelden voor deze opleiding(en)

Door samen met jouw te kijken hoe het landschap binnen je gemeente is opgebouwd en dit grafisch weer te geven is het makkelijker te overzien welke gevolgen bepaalde acties hebben binnen de keten. Helikopterview is hierbij het sleutelwoord!

De agenda
1) Berichtenverkeer en berichtketens
2) Aan de slag! Het schetsen van je eigen gemeentelandschap
3) Interpretatie van de verschillende ketens
4) Praktische toepassing aan de hand van jullie Makelaarsuite

Investering
De investering voor deze workshop is gelijk aan een dag consultancy: € 1.175,- excl. BTW.

Doelgroep
Applicatiebeheerders Makelaarsuite, Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders, Ketenbeheerders en Privacyfunctionarissen. 

Het resultaat van de workshop
Na deze workshop ben je in staat een grafische weergave te maken van jouw eigen landschap en te denken in het belang van de gehele keten!

Deze workshop is één van de verschillende diensten die wij gemeenten aanbieden om hen te helpen met de invloed van verschillende acties op de berichtketens in Makelaarsuite.

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over deze workshop neem dan gerust contact met mij op via Martijn.Chantrel@PinkRoccade.nl. Wil je de workshop graag inplannen bij jou op locatie? Neem dan contact op met onze planner Rick van Son via de aanmeldbuttonRick.vanSon@PinkRoccade.nl of 06 460 910 99.

Vriendelijke groet,

Martijn Chantrel, Consultant Informatievoorziening

Deel via: