Direct naar de content
Opleidingen

Opleidingen Makelaarsuite specialist

Onderstaande modules zijn nieuwe opleidingen als aanvulling op de basisopleiding. Deze Makelaarsuite modules zijn ontwikkeld om jouw gemeente te helpen om op bepaalde onderwerpen meer kennis op te doen. Ze zijn daarom uitgesplitst in specifieke thema's. Hiermee kun jij het gegevensbeheer van jouw gemeente beter vormen en de mogelijkheden optimaal benutten.

Wij bieden diverse modules in-house aan, zodat deze precies aansluiten bij jouw behoeften.

Module nut en noodzaak Gegevensbeheer

Veel processen overstijgen de eigen afdeling of zelfs de eigen organisatie. Er vindt gegevensuitwisseling plaats tussen afdelingen, hierbij zijn de juistheid en actualiteit van de gegevens essentieel. De Gegevensbeheerder beheert alle kern- en basisregistraties met als resultaat dat de gegevenshuishouding van de gehele organisatie op orde is. Op die manier geef je gegevensbeheer zichtbaar de belangrijke plaats die hoort bij de taak en zijn het specialisten die de werkzaamheden uitvoeren.

Module VOA beheer

Het actueel houden van buitengemeentelijke personen is net zo belangrijk als binnengemeentelijke personen. Hoe kun je VOA hiervoor het beste neerzetten in jouw applicatielandschap? We laten je zien hoe de keten eruit ziet en demonstreren de beheerfunctionaliteit en controlefuncties van VOA.

Module berichtketens

Hoe ga je om bij uitval van berichtketens van bijvoorbeeld de LV WOZ of de BRK? Maak jij al gebruik van de de NAO module, et cetera?

Module architectuur

We brengen in kaart welke applicaties en basisregistraties gekoppeld zijn. Dit wordt uitgetekend en hierin worden gebruikte services, certificaten, StUF versies en richting van de berichtenstromen ook benoemd.

Herhaling expertopleiding

Je kunt specifieke vragen inbrengen en de consultant neemt je mee in nieuwe ontwikkelingen, denk aan informatiebeveiliging, autorisaties, et cetera.

Module distributieregels

Consultancy ten aanzien van de distributieregels. Hoe zijn deze ingericht? Wat wint jouw gemeente hiermee? 

Kosten
De kosten zijn € 675,- (excl. btw) per module. Er is plek voor maximaal 4 deelnemers per module.

Interesse?
Neem contact op met jouw accountmanager Thomas van Son of Harald Steinmeijer.

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png