Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

iRelease online sessies

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release uit. Je wilt er mee aan de slag, maar ziet er de tijd niet voor door de drukte (helemaal nu met verkiezingen) en het feit dat je zelf vaak ook nog meerdere rollen vervult binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit op jouw stoel en bedacht daarom iRelease! Met iRelease doorloop je samen met onze consultant de nieuwste iBurgerzaken release en voer je wijzigingen direct door in jouw iBurgerzaken omgeving.

Direct aanmelden voor deze opleiding(en)

Wat is iRelease?

Je neemt samen met een consultant van Publiekszaken -online- in 2 uur tijd de nieuwe iBurgerzaken release (iBurgerzaken release 3.10 komt uit op 12 februari 2021) door. Acties voer je daarna direct door in jouw eigen iBurgerzaken systeem. Dit doe je in een kleine groep met max. 3 andere gemeenten. 

Bekijk de korte iRelease introductievideo van Sonja 

iRelease.jpg

Kosten en voorwaarden

De online iRelease sessie kost € 250,- (excl. btw) per gemeente. Binnen één sessie hanteren we een max. van 4 gemeenten en max. van 8 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen!

Doelgroep

Applicatiebeheerders en beleidsmedewerkers van de burgerzakenafdeling.

Data en tijd*

De sessies zijn op 15, 17 en 19 februari. Op deze dagen is er een ochtendsessie van 09.00 tot 11.00 uur en en middagsessie van 13.00 tot 15.00 uur. Bij veel animo plannen wij in de week van 22 t/m 26 februari extra sessies in.

De sessies geven we remote via Microsoft Teams

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname.

Het resultaat na deze sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 3.10. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken!

Neem gerust contact met mij op

Heb je vragen over iRelease en de online sessies? Mail dan met Sonja van den Bosch via: sonja.vandenbosch@pinkroccade.nl

 

Deel via:

‘Ik krijg binnen de uitvoering van projecten energie van de meest efficiënte planning, kwaliteit van dienstverlening en het snel wegnemen van belemmeringen.’

Saskia Hendrikx, Projectmanager Publiekszaken