Direct naar de content
Opleidingen

CiVision ZaakAfhandeling: Functioneel beheer - Stap 2

Inmiddels hebt u basiskennis van CiVision ZaakAfhandeling (CZA). U kunt het nodige onderhoud plegen, maar mist de kennis om zelfstandig nieuwe zaaktypen te maken met behulp van alle (nieuwe) functionaliteiten van CZA. U wilt hier verder in gaan dan voorheen of uw gemeente is er aan toe om zaakgericht werken een nieuw zetje in de goede richting te geven. In dat geval bent u toe aan de opleidingsmodule ‘CiVision ZaakAfhandeling – Stap 2’!

Deze opleidingsmodule wordt aanbevolen als vervolg op ‘CiVision ZaakAfhandeling – Stap 1’, maar kan ook prima zelfstandig gevolgd worden.

Bestemd voor

  • Applicatiebeheerders CiVision Zaakafhandeling (CZA) of gevorderde gebruikers van CZA 

Vereiste voorkennis

  • Basiskennis van CiVision Zaakafhandeling (CZA) zoals die in opleidingsmodule ‘CiVision ZaakAfhandeling – Stap 1’ opgedaan wordt.

Doelstelling

De cursist zal na deze opleiding in staat zijn om zelfstandig zaaktypen te definiëren in CiVision Zaakafhandeling (CZA) met gebruik van de gevorderde functies van CZA. De cursist zal op basis van procesbeschrijvingen en/of gesprekken met proceseigenaren in staat zijn deze processen te vertalen naar een zaaktype in CZA.

Afhankelijk van de wens van de gemeente kan het resultaat van deze cursus een op maat gemaakt zaaktype zijn wat de gemeente daarna zal kunnen invoeren.

Werkwijze

Tijdens deze driedaagse opleiding wordt gebruik gemaakt van een procesbeschrijving van de gemeente die gezamenlijk omgezet wordt in een zaaktype. Het is mogelijk dat dit een werkelijk proces is, een voor de gelegenheid bedacht proces of een combinatie zodanig dat alle gevorderde functionaliteiten van CiVision Zaakafhandeling (CZA) ter sprake kunnen komen.

De opleider begeleidt de cursist gedurende deze dagen bij het inrichten en dient als klankbord voor de cursist. Waar nodig zal de cursist extra ingaan op functionaliteiten die onduidelijk zijn. Gedurende de cursus zal de cursist opdrachten meekrijgen zodat het leereffect optimaal is.

Agenda

  • Herhaling van belangrijke (gevorderde) functionaliteiten van CiVision Zaakafhandeling (CZA) 
  • Het doornemen van de processen die ingericht zullen gaan worden. Eventueel met proceseigenaar of op basis van procesbeschrijvingen 
  • Het inrichten van deze processen met ondersteuning en advies van de opleider 
  • Het bespreken van de gegeven opdrachten van de keer daarvoor

Duur    

Drie dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur op locatie, verspreid over enkele weken.

Kosten

Voor deze driedaagse opleiding betaalt u 3600 euro (excl. BTW) bij een maximale groepsgrootte van vijf personen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze opleiding neemt u contact op met Projectsupport via prlg.secretariaat.procesenservices@pinkroccade.nl of belt u naar +31 (0)88 110 1500.

Deel via: