Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

Cipers: Persoonslijst-kwaliteitsmeester in de praktijk

Als Persoonslijst-kwaliteitsmeester voert u allerlei voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van Basisregistratie Personen (BRP). Aan de kwaliteit van uw BRP worden hoge eisen gesteld. Reden voor u om, als Persoonslijst-kwaliteitsmeester, naar een volgend niveau te gaan om zelfstandig complexe actualiseringen en correcties te kunnen uitvoeren. Immers, met de verkiezingen in 2014, het steeds meer binnengemeentelijke gebruik van persoonsgegevens en het uitvoeren van de kwaliteitsbaselines van de BRP, is het belangrijk zeer gedegen en up-to-date kennis en kunde te vergaren om fouten in de BRP te analyseren en op de juiste manier vanuit Cipers te verwerken. PinkRoccade Local Government heeft de opleiding “Cipers Persoonslijst-kwaliteitsmeester in de praktijk” ontwikkeld om Persoonslijst-kwaliteitsmeester te ondersteunen in hun kwaliteitswerkzaamheden voor de BRP. 

Doelstellingen

Na het volgen van deze training "Cipers Persoonslijst-kwaliteitsmeester", bent u in staat om fouten in de Basisregistratie Personen te analyseren en op een effectieve en efficiënte manier vanuit de Cipers-applicatie te verwerken. Uw kennis, kunde en inzicht in het oplossen van fouten wordt significant vergroot en u kunt geheel zelfstandig complexe actualiseringen en correcties uitvoeren. U ontvangt het certificaat 'Cipers Persoonslijst-kwaliteitsmeester'.

Agenda

Deze training bestaat uit een drietal modules, elke module duurt twee dagdelen.

Module 1: Aan de hand van praktijkcases leren toepassen in Cipers van actualiseringen en correcties die te maken hebben met BSN vullingen (initiële vulling en vullingen tot 26-11-2007) en gerelateerde problemen en volgordeproblemen cat. 01/51.

Module 2: Het praktisch leren behandelen in Cipers van Persoonslijsten (PL) met verkeerd naamgebruik na 01-10-1994, volgordeproblemen in andere categorieën en het, door een onjuiste verwerking in de GBA, opnieuw verwerken van brondocumenten.

Module 3: Met moeilijke cases en complexe Persoonslijsten leren verwerken van onder andere cat. 05/55, cat. 08/58 en ontkenning van het vaderschap.

Uitreiking certificaat Cipers Persoonslijst-kwaliteitsmeester op dag 3.

  • Ontvangst: 09:00 uur
  • Start: 09:30 uur

Bestemd voor

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor GBA-specialisten met minimaal een diploma BO-BZ/BOP of BA-BZ/MLO-BZ die zelfstandig complexe actualiseringen en correcties op de Basisregistratie Personen willen kunnen uitvoeren.

Vereiste voorkennis

Enige jaren ervaring als GBA-specialist met behulp van Cipers.

Duur

Module 1: 1 dag
Module 2: 1 dag
Module 3: 1 dag

Uw investering

Module 1 1 dag à 495 euro
Module 2 1 dag à 495 euro
Module 3 1 dag à 495 euro
Totaal € 1485,-

Planning

De training Cipers Persoonslijst-kwaliteitsmeester in de praktijk geven wij ook in-company, eventueel gecombineerd met een (buur)gemeente en voor minimaal 5 cursisten. Voor individuele inschrijvingen kunt u zich inschrijven op de volgende trainingen.

Trainers

Uw trainers zijn consultants van PinkRoccade Local Government die dagelijks bij onze klanten complexe werkzaamheden uitvoeren, betrokken zijn bij de ontwikkeling van onze software en ook 2de en 3de lijns helpdeskcalls oplossen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze opleiding neemt u contact op met Projectsupport via prlg.projectsupportpubliekszaken@pinkroccade.nl of belt u naar +31 (0)88 110 1500

Deel via: