Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

Cipers iSeries: Selecties binnen Cipers iSeries (Variabele uitvoer - Vervolg)

Deze training bestaat uit een basis en een vervolg deel en duurt één dag per onderdeel. Het vervolg is enkel bij te wonen wanneer u 'Selecties binnen Cipers iSeries (Variabele uitvoer - Basis)' heeft gevolgd.

Met de functionaliteit van variabele uitvoer kunt u op een effectieve wijze selecties uit uw gemeentelijke basis administratie ophalen. De gemaakte overzichten kunt u opslaan, afdrukken en/of (binnengemeentelijk)verstrekken aan uw afnemers.

Variabel Uitvoer vervolg

In het tweede deel oefent u aan de hand van praktijkopdrachten in het maken van (uitgebreide selecties). Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan het maken van complexe selecties op peildata en het uitsluiten van posities in de opmaak.

Agenda

Tijdens de cursus - het vervolg van 'Selecties binnen Cipers iSeries (Variabele uitvoer - Basis)' - gaan we dieper in op uitgebreide selecties. 

Bestemd voor

Medewerkers burgerzaken die belast zijn met het maken van verschillende vormen van selecties en tellingen uit Cipers iSeries. Dit voor het verstrekken van interne gegevens en/of voor aanvullende kwaliteitscontrole van de bestanden. 

Vereiste voorkennis

Basiskennis van de GBA en ervaring met de werkzaamheden van de afdeling burgerzaken.

Duur

Deze cursus bestaat uit een basis en een vervolg deel en duurt één dag per onderdeel. Beide dagen vinden plaats van 09:30 tot 16:30. Tijdens de opleiding wordt u een lunch aangeboden.   

Uw investering

€ 495,00 per persoon per dag, inclusief lunch (excl. BTW).

Meer informatie

Voor meer informatie over deze opleiding neemt u contact op met Projectsupport via prlg.projectsupportpubliekszaken@pinkroccade.nl of belt u naar +31 (0)88 110 1500.

Deel via: