Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

Online leergang: Een datagedreven gemeente

Werken met data is waar veel gemeente op dit moment mee bezig zijn. Een mooie ontwikkeling die steeds meer aandacht en prioriteit krijgt binnen organisaties. Veel gemeenten starten vanuit verschillende domeinen data projecten op, soms staat er al een basis. Denk bijvoorbeeld aan een dashboard met rapportages. Maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het maken van dashboards. Denk aan: beveiliging, security, de organisatie meekrijgen en minstens zo belangrijk het resultaat van de inzet van datagedreven sturing.

Direct aanmelden voor deze opleiding of training

Maak betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken
Afgelopen jaren zijn ruim 100 gemeenten aan de slag gegaan met iNzicht. Daaruit komt regelmatig naar voren dat de weg naar een datagedreven gemeente ook uitdagingen met zich meebrengt. Deze vragen komen vaak overeen met andere gemeente. Mijn doel met iNzicht is gemeente op weg helpen betere beslissingen en beleid te maken. En daarmee succesvol datagedreven sturing toe te passen.

Laten we van elkaar leren in de online leergang
Veel van onze klanten zijn inmiddels bezig met data en daarom lijkt het me mooi om jullie als gemeenten bij elkaar te brengen en samen deze weg te bewandelen. Hiervoor organiseren we de online leergang: Een datagedreven gemeente. De online leergang bestaat uit maandelijkse workshops over verschillende thema’s met daarbij de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen. Daarnaast komt er de iCommunity. Een online platform waarin ook ervaringen gedeeld worden.

Bekijk hier het programma!

Heb je interesse in de online leergang: Een datagedreven gemeente?

Meld je dan hier aan!* Heb je vragen over deze nieuwe leergang? Stel ze gerust! Ik ben bereikbaar via 06 460 9 11 15 of Cora.Schreuders@PinkRoccade.nl.

* De online leergang is kosteloos voor de Kwartiermakers van iCollect. Geen Kwartiermaker? Vul ook dan het formulier in en we maken graag een offerte voor je.

Tot binnenkort!

Cora Schreuders,
Product Manager Datagedreven sturing

Deel via:

Bekijk hier het programma

Met verschillende workshops, waaronder: KPI's bepalen, hoe krijg je de organisatie mee? En het maken van een business case.

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
PinkRoccade_0098.png