Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

iRelease online sessies juli 2022 | iBurgerzaken release 4.8

Schrijf je nu in voor een iRelease online sessie in juli 2022!

Direct aanmelden voor deze opleiding of training

 • 4 juli
  09.00 - 11.00
  Online
 • 4 juli
  13.00 - 15.00
  Online
 • 5 juli
  09.00 - 11.00
  Online
 • 5 juli
  13.00 - 15.00
  Online
 • 7 juli
  09.00 - 11.00
  Online
 • 7 juli
  13.00 - 15.00
  Online
 • 11 juli
  09.00 - 11.00
  Online
 • 11 juli
  13.00 - 15.00
  Online
 • 14 juli
  09.00 - 11.00
  Online
 • 14 juli
  13.00 - 15.00
  Online

iRelease online sessies juli 2022

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release uit. Je wilt er mee aan de slag, maar ziet er de tijd niet voor door de drukte en het feit dat je zelf vaak ook nog meerdere rollen vervult binnen de burgerzaken afdeling. Met iRelease doorloop je samen met onze consultant de nieuwste iBurgerzaken release 4.8 en voer je wijzigingen direct door in jouw iBurgerzaken omgeving.

Ervaring iRelease vanuit gemeente Bronckhorst

Trees Jansen, functioneel applicatiebeheerder bij gemeente Bronckhorst

‘Ik heb nu 3 keer deelgenomen aan een iRelease sessie, dat onderdeel uitmaakt van ons Samen Verder dienstverleningspakket. Ik was direct enthousiast toen ik hoorde van deze aanvullende dienst op het gebied van releases, het voegt echt wat toe. Ik las altijd wel de releasenotes en volgde de release webinars, maar daarna dacht ik ook best vaak…hoe pak ik dit vervolgens aan? Het is dan verleidelijk om bijvoorbeeld een TOPdesk melding aan te maken als je er niet uit komt of wat werkzaamheden uit te stellen door de waan van de dag." vertelt Trees. Het optimale uit iBurgerzaken halen is natuurlijk wat je graag wilt en dan is het fijn dat een iRelease sessie ervoor zorgt dat alles meteen goed staan. Je voert wijzigingen namelijk direct door op je eigen omgeving, onder begeleiding van een consultant. Wat iRelease extra leerzaam en interactief maakt is dat je de sessie volgt met een paar andere gemeenten. Je leert veel van elkaars aanpak. Mijn advies aan gemeenten die overwegen deel te nemen; gewoon doen en neem als het kan een collega mee naar de sessie. Zo spreid je kennis en kan je makkelijker elkaars taken overnemen als dat nodig is.’

Verschil tussen iRelease en een release webinar

Zoals je weet organiseren wij regelmatig gratis iBurgerzaken release webinars. Deze blijven wij organiseren, naast de iRelease sessies. Het verschil tussen een release webinar een een iRelease sessie? Met iRelease ga je direct de wijzigingen onder begeleiding van een consultant doorvoeren op je eigen systeem. Het is een extra ondersteuning rondom de release, vooral geschikt voor medewerkers die vaak meerdere rollen tegelijk vervullen. Een release webinar is kort maar krachtig en neemt je mee in de belangrijkste veranderingen. Daarna is het aan jou om wijzigingen tijdig door te voeren om het optimale uit iBurgerzaken te halen.

Kosten en voorwaarden

De sessie is inbegrepen voor gemeenten die gebruik maken van het Samen Verder dienstverleningspakket. Geen Samen Verder pakket? Dan kost deelname €250,- (excl. btw) per gemeente. Binnen één sessie hanteren we een max. van 4 gemeenten en een max. van 6 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen. Heb je je aangemeld maar kan je toch niet deelnemen? Geef dan je annulering uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie door via info.prlg@pinkroccade.nlAnders zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.  

Doelgroep

Applicatiebeheerders en (beleids)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

De sessies geven we digitaal via Microsoft Teams

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname.

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 4.8. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken.

Neem gerust contact op

Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar info.PRLG@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘...’

Sonja van den Bosch, Consultant
PR_211105_2929_AS - Copy.png (1)