Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

iAcademy training iDocumentcreatie

Als gemeente wil je dat de modeldocumenten in iBurgerzaken voldoen aan de wettelijke eisen met de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken. Dat kan met de app iDocumentcreatie. Tijdens deze iAcademy training op 22 februari 2022 neemt Allyne Groen je mee in de werking van iDocumentcreatie. De opfriscursus gaat langs alle basisonderdelen van iDocumentcreatie, om je op die manier weer op scherp te zetten om er het maximale uit te halen. Lees snel verder en schrijf je in.

Direct aanmelden voor deze opleiding of training

Waar gaat de training over?

Tijdens deze iAcademy training neemt Allyne Groen je mee in de werking van iDocumentcreatie. De opfriscursus gaat langs alle basis onderdelen van iDocumentcreatie, om je op die manier weer op scherp te zetten om er het maximale uit te halen. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: 

  • Huisstijl en paginaconfiguraties
  • Herbruikbare blokken
  • Standaard en custom documenten aanpassen
  • Een eigen document toevoegen
  • Verschillende tips en handigheidjes

Meer over iDocumentcreatie

Als gemeente wil je dat de modeldocumenten in iBurgerzaken voldoen aan de wettelijke eisen met de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken. Die aanpassingen wil je op een eenvoudige en efficiënte manier doorvoeren. iDocumentcreatie staat voor op een eenvoudige wijze (complexe) documenten aanmaken.

Het resultaat na het volgen van deze training

Aan het einde van de training zit je weer helemaal in iDocumentcreatie, weet je waar je moet beginnen, én hoe je dan door moet pakken. Je kan er meteen mee aan de slag, zodat jij en je collega’s ook meteen resultaat zien.

Datum, tijd & locatie

Allyne Groen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is de host tijdens deze training op dinsdag 22 februari van 09.30 tot 15.00 uur. De training vindt plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch. Het adres: Meerendonkweg 35 in 's-Hertogenbosch.

Doelgroep 

Applicatie- en functioneel beheerders, medewerkers die het onderhoud van de documenten doen. Voor iedereen die een reminder nodig heeft na een poos niet met iDocumentcreatie bezig geweest te zijn of voor wie de module nieuw is.

Kosten en overige (annulerings)voorwaarden

  • Maakt jouw gemeente gebruik van het Samen Verder pakket 2? Dan is deelname aan deze training gratis (max. 2 personen per gemeente). Geen Samen Verder? Dan kost deelname € 750 per persoon. Neem je nog één collega mee? Dan betaalt deze persoon € 250. 
  • De training gaat door bij minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers;
  • Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details over de training; 
  • Deelname annuleren? Dat kan alleen uiterlijk 24 uur van te voren door een e-mail te sturen naar info.prlg@pinkroccade.nl. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.  

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag over deze training? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via: