Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

iAcademy training iBijhouding

Tijdens de iAcademy training iBijhouding op 7 april 2022 gaan we o.a. het bijwerken van gerelateerde behandelen. Vanwege het succes in eerdere opleidingen, doen we dit in groepsverband doen én op locatie als de maatregelen het toelaten. Zo kan je onder begeleiding van onze consultants en met collega gemeenten sparren over iBijhouding. Lees snel verder en schrijf je in.

Direct aanmelden voor deze opleiding of training

  • 7 april
    09.30 - 15.00
    Op locatie, midden Nederland

Waar gaat de training over?

Sinds iBurgerzaken release 4.0 is het mogelijk om gerelateerde bij te werken voor mutaties op de eerste categorie. Een andere ontwikkeling is dat de landelijke tabellen terug te vinden zijn in iBijhouding. Tijdens deze training gaan we o.a. het bijwerken van gerelateerde behandelen. Ook nemen we je mee in complexe casussen waarbij je onder begeleiding van onze consultants en met collega gemeenten kan sparren. Ter voorbereiding van de sessie verzoeken we je om een korte vragenlijst in te vullen over hoe iBijhouding in de praktijk wordt gebruikt, welke casussen behandeld moeten worden, en hoe jullie omgaan met kwaliteit.

Meer over iBijhouding

Ruim 60 gemeenten maken nu gebruik van iBijhouding in iBurgerzaken. Als onderdeel van het implementatietraject is ook meteen de BestandscontroleModule (BCM) geïmplementeerd. De BCM zorgt ervoor dat de kwaliteit van gegevens is gegarandeerd. Tijdens de implementaties van iBijhouding hebben de klanten gezamenlijk de opleiding gevolgd. Dit heeft geresulteerd in een groot leereffect en optimaal gebruik van de app. Ook zijn er enthousiaste reacties en goede ervaringen van gemeenten die iBijhouding al gebruiken. 

Niek Josse, Functioneel beheerder bij GR de Bevelanden

‘iBijhouding maakt het actualiseren en corrigeren van persoonslijsten een stuk overzichtelijker. Door de overzichtelijke interface waarbij je de oude en de nieuwe gegevens naast elkaar hebt kun je gemakkelijk zien wat er aangepast moet worden.’


Het resultaat na het volgen van deze training

Na het volgen ben je in staat om complexe mutaties op een persoonslijst uit te voeren in iBurgerzaken. Ook heb je meer inzicht in hoe je iBijhouding zo optimaal mogelijk inzet voor jouw gemeente.

Datum, tijd & locatie

Ralph Robben, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is de host tijdens deze training op donderdag 7 april van 09.30 tot 15.00 uur. Als de Coronamaatregelen het toelaten, is deze training op locatie (centraal gelegen). Indien dat niet mogelijk is, wordt de training digitaal gegeven.

Doelgroep 

Ben jij BRP specialist of (senior) medewerker burgerzaken en werken jullie met iBijhouding? Schrijf je dan in. Werken jullie er nog niet mee maar wel interesse? Laat het ons dan weten en meld je aan voor de klassikale knoppencursus voor iBijhouding. 

Kosten en overige (annulerings)voorwaarden

  • Maakt jouw gemeente gebruik van het Samen Verder pakket 2? Dan is deelname geheel gratis (max. 2 personen per gemeente). Geen Samen Verder? Dan kost deelname € 750 per persoon. Neem je nog één collega mee? Dan betaalt deze persoon € 250. 
  • De training gaat door bij minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers;
  • Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details over de training en de korte vragenlijst ter voorbereiding; 
  • Deelname annuleren? Dat kan alleen uiterlijk 24 uur van te voren door een e-mail te sturen naar info.prlg@pinkroccade.nl. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.  

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over deze training? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Samen verder door processen te optimaliseren.’

Ralph Robben, Consultant
pinkroccade_Ralph_Robben_6778_AS.png (1)