Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

iAcademy online training iNzicht Burgerzaken & productgroep overleg

Maakt jouw gemeente net als circa 100 andere gemeenten gebruik van iNzicht Burgerzaken? Dan hebben wij op woensdag 30 juni een leuke dag voor jou in petto! Op deze dag staat iNzicht Burgerzaken centraal. Met in de ochtend van 09.00 tot 12.00 uur een iAcademy online training over iNzicht Burgerzaken (update: deze zit VOL!). Na een lunchbreak volgt er in de middag van 13.00 tot 15.00 een productgroep overleg over iNzicht Burgerzaken. Het is aan jou om te bepalen bij welk onderdeel je graag aanhaakt (dit geef je aan in het formulier nadat je op de button aanmelden klikt). Schrijf je nu in!

Direct aanmelden voor dit opleidingen en trainingen

  • 30 juni
    09.00 - 15.00
    Online via MS Teams

iAcademy online training over iNzicht Burgerzaken

Van 09.00 tot 12.00 uur

Update: deze training zit vol

Met iNzicht Burgerzaken worden overzichten met BRP gegevens gegenereerd. Deze overzichten zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden bijvoorbeeld voor huwelijksjubilea, aantal briefadressen en verlopen reisdocumenten. iNzicht bevat al ruim 120 standaard rapportages. Deze rapportages zijn per overzicht te autoriseren en kan beschikbaar gesteld worden aan verschillende doelgroepen binnen jouw gemeente om beleid te maken en sturing te geven. Tijdens deze training -gehost door Joyce en Allyne- leer je die standaard rapportages aan te passen naar wat nog beter past bij jouw gemeente. Sluit daarna ook zeker aan bij het middaggedeelte en geef jouw mening, wensen en ervaringen aan ons door. Deelname bedraagt €750 per gemeente, maar is gratis als je gebruik maakt van het Samen Verder pakket 2. Op hoofdlijnen bespreken we tijdens de training het volgende:

  • Welke informatie wordt getoond en waar komt dit vandaan?
  • Editor/hoe stel ik een query op?
  • BRP/tabellen
  • Werkwijze filteren in Excel
  • SQL kennis

Productgroep overleg over iNzicht Burgerzaken

Van 13.00 tot 15.00 uur


In dit productgroep overleg delen Cora en Frank de laatste ontwikkelingen rondom iNzicht Burgerzaken met je. Ook zijn wij benieuwd naar jullie ervaringen met deze applicatie en of jullie verbeterpunten/wensen hebben. De marktsignalen uit deze sessie nemen wij mee in de doorontwikkeling van de applicatie. Tot slot delen diverse gemeenten hun ervaringen en is er tijd om vragen te stellen. Dit onderdeel van de dag is gratis voor alle deelnemers.

Doelgroep

De iAcademy online training over iNzicht Burgerzaken en het productgroep overleg zijn interessant voor gemeenten die al met iNzicht Burgerzaken werken. Beide onderdelen zijn gericht op de applicatie- en functioneel beheerders/medewerkers (de makers van de rapportages binnen de gemeente).

Datum & tijd

Woensdag 30 juni van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Geef in het formulier aan bij welk onderdeel je graag aansluit. 

Belangrijke informatie

De iAcademy training gaat door bij minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. Na inschrijving ontvang je van nog een mail met de laatste details en de link om deel te nemen. 

Neem gerust contact op

Heb je vragen over deze iNzicht Burgerzaken dag? Neem dan gerust contact met ons op via: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)