Direct naar de content
icon search white
Opleidingen en trainingen

iAcademy online training iContinuïteitsvoorziening

In deze iAcademy online training op woensdag 20 oktober over iContinuïteitsvoorziening leer je meer over het doel en de functionele werking van de Continuïteitsvoorziening in iBurgerzaken. Meld je nu aan!

Direct aanmelden voor deze opleiding of training

  • 20 oktober
    10.00 - 12.00
    Online via MS Teams

Waar gaat de iAcademy training over?

Steeds meer gemeenten koppelen een zaaksysteem of DMS met iBurgerzaken. Op deze manier wordt iBurgerzaken archiefwaardig. Om de koppeling stabiel te houden en de dienstverlening aan de balies door te kunnen laten gaan hebben we de continuïteitsvoorziening ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat, mocht een zaak vastlopen, andere zaken hier geen last van hebben. In een berichtenmonitor in iBurgerzaken zijn alle berichten van iBurgerzaken naar het zaaksysteem/DMS te bekijken, bewerken en zelfs opnieuw te versturen. Wat de precieze werking van de continuïteitsvoorziening is en hoe de berichtenmonitor werkt leggen we je graag uit tijdens deze iAcademy training. 

‘Na het volgen van deze training beheers je het volledige beheer t.b.v. zaakberichten van en naar het zaaksysteem/DMS. Je kunt berichten bewerken en weer opnieuw aanbieden om de verwerking in het zaaksysteem/DMS volledig te maken.’

Onderwerpen/agendapunten op hoofdlijnen

  • Inleiding over de koppeling met het zaaksysteem/DMS
  • Geschiedenis koppeling met zaaksysteem/DMS
  • Inleiding continuïteitsvoorziening 
  • Onderhouden zaakberichten

Datum en tijd

Tom Krijnen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host tijdens deze training op woensdag 20 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep training
Ben jij applicatie- of functioneel beheerder of medewerker burgerzaken? Schrijf je dan in.

Kosten en overige voorwaarden
De kosten voor deelname bedraagt €750 per gemeente (max. 2 deelnemers per gemeente). De training gaat door bij minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Heb je een Samen Verder dienstverleningspakket (pakket 2) afgenomen? Dan is deelname aan deze training geheel gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details over de training.

Over iAcademy
Of je nu al vele meters hebt gemaakt binnen de burgerzakenafdeling of nog niet; iedere dag leer je weer een beetje bij. Door deze kennis te delen en te vergroten groei jij in jouw rol én draag je bij aan een verrijking van de gemeentelijke dienstverlening. iAcademy ondersteunt jou hierbij met webinars, trainingen en elearnings. Deze zijn zowel gericht op de ervaren als minder ervaren medewerkers. Bekijk hier programma voor 2021.   

Neem gerust contact met ons op
Heb je een vraag over deze training? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Problemen oplossen en gemeenten verder helpen is wat ik het liefste doe.’

Tom Krijnen, Consultant
Tom Krijnen.png