Direct naar de content
icon search white
Op locatie

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - voorjaar 2023

De voorjaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. Ben jij er (weer) bij? De overleggen vinden op locatie plaats in april en mei en duren van 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur) tot 15.00 uur. Lees snel verder en schrijf je in! Let op: de vergaderdata van regio's 1a, 1b en 4 volgen snel.

Direct aanmelden voor deze sessie

 • 17 mei
  09.30 - 15.00
  Regio 2: Bergen op Zoom | Vergaderlocatie: raadszaal gemeente Bergen op Zoom
 • 8 mei
  09.30 - 15.00
  Regio 3: Noordwijk | Vergaderlocatie: gemeentehuis Noordwijk
 • 23 mei
  09.30 - 15.00
  Regio 4: Bussum | Vergaderlocatie: gemeente Gooise Meren
 • 24 april
  09.30 - 15.00
  Regio 5: Overbetuwe | Vergaderlocatie: gemeentehuis Elst
 • 25 april
  09.30 - 15.00
  Regio 6: Dalfsen | Vergaderlocatie: gemeentehuis Dalfsen
 • 25 mei
  09.30 - 15.00
  Regio 7: Smilde | Vergaderlocatie: Zalencentrum het Kompas in Smilde

Het programma op hoofdlijn

De eerste onderwerpen van de agenda zijn bekend. We vullen het programma de komende tijd verder aan met input vanuit de leden van de Gebruikersvereniging. Deel jouw mening en ideeën met ons via deze enquête. Natuurlijk is er deze dag volop interactie en ruimte om elkaar te inspireren.

 1. Reis door de bergen
  We geven je een update over de Cipers, iBurgerzaken en OPENburgerzaken col. We delen praktijkervaringen en ontwikkelingen met elkaar. Je ontvangt gepersonaliseerde informatie om te zien waar jouw gemeente op deze 3 cols staat.
 2. Interactieve sessie over kwaliteit
  De eerste sessies met kwartiermakers over (i)Kwaliteit zijn een feit. Bij het borgen van de kwaliteit van burgerzaken binnen een gemeente zijn héél veel zaken van groot belang. Denken jullie mee over hoe we samen het beste kunnen optrekken binnen dit belangrijke thema? 
 3. Workshop 'De functioneel (applicatie)beheerder als spin in het web'
  De rol van een functioneel (applicatie)beheerder neemt zeker 20-24 uur per week in beslag. Een rol met daarin allerlei taken en verantwoordelijkheden. Elke praktijksituatie is anders. Laten we daarover met elkaar in gesprek gaan en best practices delen.
Hans van Holstein, voorzitter platform Publiekszaken

‘Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in jouw regio. Na inschrijving ontvang je een mail van de regio-voorzitter met meer informatie. Ook kun je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.’

De doelgroep van deze regio-overleggen

Managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en (beleids-) medewerkers ICT van de afdeling Burgerzaken.

De regio-indeling is als volgt 

Bij voorkeur sluit je aan bij een overleg uit jouw eigen regio. Twijfel je bij welke regio jouw gemeente hoort? Bekijk hieronder dan de indeling (klik op de afbeelding om te vergroten).

Kaart iBurgerzaken-Regio-2021v2-legenda-01.png

Meer informatie over de GebruikersVereniging 

Het platform Publiekszaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade organiseert deze regio-overleggen. Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar websiteDeelname aan dit regio-overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link.

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over deze voorjaarsoverleggen? Neem dan contact op met jouw regiovoorzitter of via info.publiekszaken@pinkroccade.nl 

Deel via: