Direct naar de content
icon search white
Op locatie

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2022

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. Ben jij er (weer) bij? De overleggen vinden op locatie plaats in oktober en november en duren van 09.30 (inloop vanaf 09.00) tot 14.30 uur. Lees snel verder en schrijf je in!

Direct aanmelden voor deze sessie

Het programma op hoofdlijn

Vanuit het platform is weer een mooi programma samengesteld. Natuurlijk is er volop interactie en ruimte om elkaar te inspireren.

 1. Opening vanuit de regiovoorzitter
  Ingekomen stukken, vragen & verslag vorige vergadering
 2. iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening
  We zoomen onder andere in op jullie selfservicepercentages.
 3. Roadmap, incidenten en marktsignalen
  We geven je inzicht in de doorontwikkeling van iBurgerzaken en OPENburgerzaken in de komende 6 tot 9 maanden; de roadmap. Daarbij ook specifiek aandacht voor de top 10 gemelde incidenten en top 10 marktsignalen.
 4. Pauze
 5. Break-out sessie 'de Burgerzakenbalie in 2030'
  Hoe ziet de ideale burgerzakenbalie van de toekomst eruit? We beantwoorden de vraag: "Als ik denk aan hoe we onze burgers bedienen in 2030, dan zie ik...."
 6. Lunch
 7. Met welke beklimming is jouw gemeente bezig?
  Bovenop een bergtop staan geeft een overweldigend gevoel. De uitputting en trots gecombineerd met een waanzinnig uitzicht, daar kan niets tegenop. Waar staat jouw gemeente op de 3 cols? Wanneer ga jij versnellen en welke best practices en innovaties pas je daarbij toe?
 8. Rondvraag & afsluiting
Hans van Holstein, voorzitter platform Publiekszaken

‘Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in jouw regio. Na inschrijving ontvang je een mail van de regio-voorzitter met meer informatie. Ook kun je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.’

De doelgroep van deze regio-overleggen

Managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en (beleids-) medewerkers ICT van de afdeling Burgerzaken.

De regio-indeling is als volgt 

Bij voorkeur sluit je aan bij een overleg uit jouw eigen regio. Twijfel je bij welke regio jouw gemeente hoort? Bekijk hieronder dan de indeling (klik op de afbeelding om te vergroten).

Kaart iBurgerzaken-Regio-2021v2-legenda-01.png

Meer informatie over de GebruikersVereniging 

Het platform Publiekszaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade organiseert deze regio-overleggen. Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar websiteDeelname aan dit regio-overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link.

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over deze najaarsoverleggen? Neem dan contact op met jouw regiovoorzitter of met Loes Meijs via: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via: