Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iAcademy training iDocumentcreatie oktober 2022

Tijdens deze iAcademy training op donderdag 13 oktober 2022 hebben we het uitgebreid over de app iDocumentcreatie. De opfriscursus gaat langs alle basisonderdelen van iDocumentcreatie, om je op die manier weer op scherp te zetten om er het maximale uit te halen. Lees snel verder en schrijf je in.

Direct aanmelden voor deze sessie

Over iDocumentcreatie

Als gemeente wil je dat de modeldocumenten in iBurgerzaken voldoen aan de wettelijke eisen met de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken. Dat kan met de app iDocumentcreatie.

De doelgroep van de training

Applicatie- en functioneel beheerders, medewerkers burgerzaken die het onderhoud van de documenten doen. Voor iedereen die een reminder nodig heeft na een tijdje niet met iDocumentcreatie te hebben gewerkt of voor wie de module nieuw is.

Dit komt aan bod tijdens de training

  • Huisstijl
  • Paginaconfiguraties
  • Herbruikbare blokken
  • Standaard en custom documenten aanpassen
  • Een eigen document toevoegen
  • Verschillende tips, best practices en handigheidjes

Na afloop van deze interactieve training zit je weer helemaal in iDocumentcreatie, weet je waar je moet beginnen, én hoe je doorpakt. Je kan er meteen mee aan de slag, zodat het resultaat direct zichtbaar is. Ook ben je geïnspireerd door diverse best practices van collega gemeenten. 

De training is op locatie op 13 oktober van 09.00 tot 14.00 uur

Allyne Groen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host op donderdag 13 oktober van 09.00 tot 14.00 uur. De training vindt plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch en is natuurlijk inclusief lunch. Het adres van de training: Meerendonkweg 35 in 's-Hertogenbosch.

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen (maximaal 2 personen per gemeente). Geen Samen Verder pakket? Dan kost deelname € 750 p.p. Neem je nog één collega mee? Dan betaalt deze persoon €250. De training gaat door bij minimaal 4 en biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. 

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over de training. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.prlg@pinkroccade.nl

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar: info.prlg@pinkroccade.nl

Deel via: