Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iAcademy training iBegraafplaats

Tijdens deze iAcademy training gaan we dieper in op alle processen van de app iBegraafplaats.
Van het verlengen van grafrechten, de digitale processen voor de uitvaartondernemer, tot verschillende handigheidjes. We nemen ook (nieuwe) functionaliteiten door, zoals de integratie met de app iOverlijden, het verlengen van grafrechten, de kaartweergave en het gebruik maken van de afnemersindicatie. Lees snel verder en schrijf je in. 

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 24 oktober
    10.00 - 15.00
    Raadzaal gemeente Apeldoorn

Over iBegraafplaats

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie? iBegraafplaats is de app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart, sluit hiermee naadloos aan op uw organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk. Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit Aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledenen alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone, zonder tussenkomst van de gemeente. Dit betekent dat de aangifte ook ’s avonds of in het weekend kan plaatsvinden. Op deze manier kan de uitvaartverzorger de datum van de uitvaart direct reserveren.

Dit komt aan bod tijdens de training

Consultants Roby en Willard zijn jouw hosts tijdens deze training. Zij delen kennis en praktijkervaringen over iBegraafplaats en gaan dieper in op alle processen van de app iBegraafplaats. Zij bouwen de training op met veel ruimte voor (inter)actie. Daarbij maken zij gebruik van diverse best practices en horen zij ook graag jouw praktijkervaringen. Na afloop van deze training ben je helemaal thuis in het werken met iBegraafplaats. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Verlengen grafrechten;
  • Digitale processen voor uitvaartondernemer;
  • Handigheidjes & tips;
  • Nieuwe functionaliteiten zoals integratie met app iOverlijden, verlengen grafrechten, kaartweergave en het gebruik van de afnemersindicatie.

De doelgroep van de training

Werk je met de app iBegraafplaats? Dan is deze training perfect voor jou. Dit geldt voor medewerkers burgerzaken, medewerkers begraafplaatsadministratie, functioneel/applicatiebeheerders of managers/teamleiders.

De training is op locatie, 24 oktober van 10 tot 15 uur

Deze iAcademy training organiseren we op dinsdag 24 oktober op de volgende locatie: raadszaal gemeente Apeldoorn. De training start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Natuurlijk is deze training inclusief lunch.

Elke iAcademy training vindt plaats op locatie. Waarom? Zo zetten we maximaal in op kennisuitwisseling en netwerken. Daarbij kiezen we voor wisselende locaties want de deelnemers komen tenslotte uit het hele land. 

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan betaal je 800 euro. Neem je een collega mee? Dan betaalt deze persoon slechts 275 euro. De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers en biedt ruimte aan maximaal 20 deelnemers.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over de training. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl 

Deel via: