Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Workshop: Opschonen geleverde gegevens in Makelaarsuite

Dagelijks worden veel gegevens geleverd aan Makelaarsuite. Echter blijven niet alle gegevens even relevant om aan te houden. Niet alleen is het niet toegestaan om al deze gegevens aan te houden, ook heeft dit negatieve gevolgen voor de performance. Want natuurlijk geldt: hoe meer gegevens er bij een bevraging opgevraagd worden, hoe langzamer Makelaarsuite werkt.

Direct aanmelden voor dit evenement

Het verwijderen van deze gegevens is makkelijker gezegd dan gedaan
Want hoe weet je nu welke gegevens er verwijderd moeten worden? Aan één persoon hangen immers ook relaties die verwijderd moeten worden en dit maakt het werk veel complexer. Gelukkig kunnen we dit ook automatisch verwijderen. Maar hoe gaat dit nu in zijn werk? Ik ga je uitleggen welke gegevens verwijderd worden en hoe Makelaarsuite dit weet.

De agenda
1) We gaan terug naar de basis waarbij we stil staan bij de vraag hoe de gerelateerde zich verhouden tot een topentiteit.

2) Daarna kijken we hoe om te gaan met de gegevens en voorkomens in Makelaarsuite die niet bewaard mogen worden.

3) Waarna we tot slot stil staan bij hoe deze taak ingesteld dient te worden, hoe deze taak werkt en wat het belang is van het opschonen van de geleverde gegevens.

Kosten
De workshop kost € 295,00 (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch.
Mocht je, je toch nog willen uitschrijven? Dit kan tot 1 week voor aanvang kosteloos.

Doelgroep
Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders, Applicatiebeheerders Makelaarsuite, Privacyfunctionarissen en Functionarissen gegevensbescherming

Datum & tijd
Op dinsdag 17 september 2019
09.30 uur tot 13.00 uur

Locatie
PinkRoccade Local Government
Meerendonkweg 35,
5216 TZ 's-Hertogenbosch

Het resultaat na deze workshop
Na het volgen van deze workshop heb je de controle terug op de data. Je weet hoe de data is opgebouwd, hoe je moet omgaan met de te verwijderen gegevens en je hebt inzicht in hoe de taak ‘opschonen geleverde gegevens’ werkt.

Neem gerust contact met mij op
Mocht je ondersteuning of verdere uitleg van de betreffende functies willen, dan help ik je graag verder! Neem hiervoor contact met mij op via 06 46 09 13 73 of Roxanne.vanderZwan@PinkRoccade.nl.

Tot dan!

Vriendelijke groet,
Roxanne van der Zwan, Consultant Informatievoorziening

Deel via: