Direct naar de content
icon search white
Evenementen

The next step

Je hebt het berichtenverkeer draaien, het begrip regie vormgegeven en jouw medewerkers weten wat er van hen verwacht wordt. Tijd om te kijken waar je staat als gemeente. Wat gaat goed? Wat wil je veranderen? Hoe ziet de toekomst eruit en heeft dit invloed op je team of werkprocessen?
Vragen waarop wij graag samen met jullie naar het antwoord zoeken.

CiVision Samenlevingszaken en iSamenleving

Je gebruikt beide applicaties waarmee je uitvoering geeft aan het sociaal domein. En daarom willen we graag met jou in gesprek. We zijn benieuwd hoe je hier in de praktijk mee omgaat. Hebben toekomstige ontwikkelingen invloed op deze situatie? Zijn er organisatieveranderingen denkbaar waar wij als softwareleverancier rekening mee moeten houden. In een vrijblijvende en open sfeer gaan we op verkenning naar mogelijke antwoorden. Doe je mee?

Vormgeving sessie

Wij zien een steeds duidelijkere scheiding tussen front- en backoffice. Maar wat heeft de medewerker van jouw gemeente nodig om zo goed mogelijk zijn of haar werk te doen? Welke groepen medewerkers kennen we allemaal in het sociaal domein? Wat zijn hun behoeften op het gebied van software?
Aan de hand van stellingen en vragen gaan we samen op verkenning. De gemeente Lingewaard faciliteert de sessie. Om de sessie tot een succes te maken zijn er een aantal dingen waar we rekening mee moeten houden:

  • Het maximaal aantal deelnemers is 25. We vragen je maximaal 2 personen per gemeente te laten deelnemen.
  • Als het lukt vinden we het fijn als je meerdere functies vertegenwoordigt.

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Ga naar de agenda voor actuele bijeenkomsten. 

Deel via: