Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Sneakpreview: Wij maken burgerzaken OPEN

Wij nodigen jou uit voor de online sneakpreview: Wij maken burgerzaken OPEN. Reserveer donderdag 30 september van 15.00 tot 16.00 uur alvast in je agenda en schrijf je meteen in.

Wij maken burgerzaken OPEN

iBurgerzaken is de betrouwbare basis bij 169 gemeenten met 31 e-diensten met gemiddeld 71 procent selfservice. In een actieve community van 70 gemeenten verbeteren en verrijken we iBurgerzaken. Inmiddels hebben we ruim 100 best practices gecreëerd.

Met OPENburgerzaken zetten we de stap vooruit: hét platform met open data en open verbindingen, waarmee we publiek geld omzetten naar publieke waarde. Ons platform maakt onder andere dienstverlening op basis van levensgebeurtenissen en ketendigitalisering mogelijk. Zo geldt voor al onze gemeenten: eenmalig ontwikkelen, meervoudig gebruik en jarenlang plezier.

Het programma op hoofdlijnen

  • Welkomstwoord
  • Keynote spreker: Jurriaan Kamer (lees meer)
  • Uitleg "Wij maken burgerzaken OPEN" (korte pitch)
  • Aankondiging competitie OPENburgerzaken
  • Netwerken & afsluiting

Houd deze pagina en onze nieuwsberichten in de gaten want we maken steeds meer bekend over het programma.

Dylan Kusters, Innovatiemanager

‘Dat is de manier van werken die wij al jaren hanteren en die helemaal aansluit bij het gedachtegoed van Common Ground; op basis van klantvraag keuzes maken en samen de ontwikkelingen in gang zetten op een agile manier.’

Doelgroep voor het evenement 

Managers van de afdeling burgerzaken/publiekszaken, teamleiders, beleidsadviseurs dienstverlening, (senior) burgerzakenmedewerkers en applicatiebeheerders burgerzaken.  

Datum en tijd

Donderdag 30 september 2021 van 15.00 – 16.00 uur. 

Belangrijke informatie

Deelname aan dit online evenement is gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Heb je vragen over het event? Neem dan contact op met Loes Meijs. 

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatiemanager
PinkRoccade_210831_3857_AS - Copy.png