Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Sessie 'in de cloud'

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de cloud? Kom een kijkje nemen in het datacenter en hoor de ervaringen van gemeente Urk die al in de cloud zit!

Direct aanmelden voor dit evenement

De cloudsessie van 3 september zit vol!

Wil je graag komen? Schrijf je dan wel in, als er afmeldingen zijn nemen we contact met je op. Daarnaast zullen we bij extra aanmeldingen een 2e cloudsessie organiseren later in het jaar.

In Aalsmeer staat het datacenter waar onze Pink Private Cloud actief is. Tijdens de rondleiding laten we je zien hoe dit er precies uitziet, aan welke standaard de beveiliging voldoet en in welke mate de kwaliteit van dienstverlening voldoende is gewaarborgd. Daarnaast schuiven Meine Hofman en Dirk Visser van gemeente Urk aan om te vertellen over hun route naar de cloud.

Oplossingen vanuit de cloud
Naast een algemene uitleg over de Pink Private Cloud gaan we ook dieper in op hoe Makelaarsuite of SAP ERP zicht verhoudt tot de Pink Private Cloud.

Datum & Tijd
Dinsdag 3 september
09.30 - 14.00 uur

Locatie & parkeren
NLDC Datacenter Aalsmeer, Lakenblekerstraat 13, 1431 GE Aalsmeer.
Bij het datacenter is gratis parkeergelegenheid.

Neem gerust contact met mij op
Heb je vragen over deze cloudsessie of ben je benieuwd wat de cloud jouw gemeente biedt? Bel of mail mij via 06 46 09 10 18 of BertJan.vandenBerg@PinkRoccade.nl.

Belangrijke mededeling
Zonder inschrijving is het helaas niet mogelijk om het datacenter te bezoeken. Meld je dus altijd aan door op de button 'aanmelden' te klikken en je in te schrijven via het aanmeldformulier.

Deze sessie is georganiseerd vanuit de businessunits Financiƫn & Services en Informatievoorziening. Meld je aan via de aanmeldbutton en bekijk het programma.

Tot dan!

Bert Jan van den Berg, Service Manager Technisch beheer & Hosting

Deel via: