Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Save the date! SIM Game 23 en 25 november

Veel van jullie zijn momenteel aan het oriënteren hoe je van CiVision Middelen naar iFinanciën migreert. Tijdens deze oriëntatie leven er allerlei vragen, zoals: welke waarde gaat iFinanciën straks bij ons toevoegen? Hoe ziet de nieuwe interface van de iFinanciën Launchpad eruit? Wat kan ik allemaal met de database van iFinanciën die real time informatie toont?

Direct aanmelden voor dit evenement

Meld je aan voor de game en krijg inzicht in iFinanciën
Uiteraard kunnen we jullie een demo geven waarin we deze vragen kunnen beantwoorden, maar hoe leuk is het om meer inzicht te krijgen vanuit een game?
Op dinsdag 23 en donderdag 25 november organiseren wij een leuke game die je samen met een aantal teamleden van jouw gemeente kan spelen. Je speelt daarbij tegen teams van andere gemeenten.

Wat houdt de SIM game in?
Met het SAP S/4HANA Simulation spel vormen deelnemers een team die een fictief bedrijf runnen. Het team moet aan de slag om een bepaald product in de markt te zetten en om dit product winstgevend te maken. Door dit in een SAP S/4HANA demo omgeving te doen, kunnen deelnemers zien hoe dit nieuwe platform werkt waarop iFinanciën draait en ga je de voordelen ervan ervaren.

Elke speler heeft één van de volgende rollen:
- Sales Manager
- Marketing Manager
- Data analist
- Replenishment Manager

Wie kunnen er meedoen?
Vanuit elke gemeente kan een groep van ongeveer 5 medewerkers aan deze SIM game mee doen. Je neemt het als gemeente op tegen circa 4 andere gemeenten en wij zijn er om jullie te begeleiden. Het spel duurt maximaal een halve dag. Omdat we het spel 2 keer organiseren, kunnen er dus 10 gemeenten deelnemen.
Op welke locatie spelen we de game?

Het liefst spelen we het spel op een locatie van één van de deelnemende gemeente zelf. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de locaties van de gemeenten kunnen we een definitieve locatie vaststellen.

Heb je interesse en wil je graag met jouw gemeente deelnemen?
Mail naar prlg.fs@pinkroccade.nl en geef aan met welke 4 andere collega’s je wilt meedoen. Wil je daarnaast een ruimte op het gemeentehuis ter beschikking stellen op 23 of 25 november, dan horen wij dat ook graag. Dit kan je kenbaar maken bij je aanmelding. Ben er snel bij, zodat je jouw plek kan reserveren!

Wij hebben er zin in!

Lotte Derkse,
Salesmanager

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png