Direct naar de content
icon search white
Evenementen

S/4HANA Move in Motion evenement

Dit evenement staat in het teken van het nieuwe SAP S/4HANA platform. Momenteel draaien de applicaties van CiVision Middelen en CiVision Innen op het SAP ERP platform. SAP heeft echter gebouwd aan een nieuw toekomstgericht platform genaamd: S/4HANA. O.a. werken in de cloud, gebruiksvriendelijke schermen én real-time inzicht staan daarbij centraal. Het team van Financiën & Services is volop aan het ontwikkelen op dit nieuwe platform met als doel: tools ontwikkelen die de gemeente in staat stelt om in control te zijn door processen effectiever, veiliger en efficiënter in te richten. 

Direct aanmelden voor dit evenement

Graag nodigen wij jou en je collega's uit voor het S/4HANA Move in Motion evenement op donderdag 10 oktober. Tijdens dit evenement (dat wij samen hosten met SAP) staat de potentie van S/4HANA voor jouw gemeente centraal. Het doel van de dag is om antwoorden te krijgen op vragen als:

• Waarom is S/4HANA relevant voor mijn gemeente?
• Wat is het verschil ten opzichte van het huidige ERP platform?
• Hoe ziet mijn weg naar S/4HANA eruit?
• Hoe speelt PinkRoccade in op S/4HANA met iFinanciën?  

Voor wie is dit evenement interessant?
Hoofd I&A, Manager ICT, Manager Financiën en Applicatiebeheerders (functioneel en technisch)

Ronde tafel sessies & next steps
Naast plenaire presentaties volg je deze dag -afhankelijk van je werkgebied- een ronde tafel sessie over Finance of IT. Om deze sessie zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw gemeente ontvang je na aanmelding een vragenlijst. We gebruiken deze input ook voor de 1-op-1 gesprekken aan het einde van de dag.

Parkeren/OV
Bij Restaurant Zuiver is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met het OV? Vanaf station Utrecht Centraal neem je bij bushalte CS Jaarbeurszijde, stadsbus 4 richting Terwijde. Uitstappen bij halte: Walter Kollolaan. 

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over dit evenement of ben je benieuwd wat S/4HANA voor jouw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op met Dennis Hoolwerf of Julius Haagh. 

Tot dan!

Julius Haagh, Product Manager Financien & Services en
Dirk van de Pas, Partner Solution Center Manager SAP Nederland

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png