Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Regiosessies GV PRLG --> roadshow iBurgerzaken

In de maanden oktober en november vinden wederom de regio-overleggen van het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade plaats. Ditmaal organiseren we op speciaal verzoek sessies waarin je de nieuwe innovaties kunt zien en direct vragen kunt stellen. Deze middag is daarmee uitermate geschikt voor managers, senior medewerkers en applicatiebeheerders binnen het vakgebied Burgerzaken, alsook voor medewerkers ICT.

Direct aanmelden voor dit evenement

Waarom Roadshow iBurgerzaken bezoeken?

Een goed beeld krijgen van welke innovaties op stapel staan en wat deze voor de gemeente betekenen! 

  • Meer duidelijkheid over impact GVRP;
  • Uitwisselen van praktijkervaringen;
  • In 3 uur een compleet overzicht van de innovaties;
  • Samen praten met deskundigen en collega’s;
  • Dichtbij huis in je eigen regio;
  • Input voor jouw plannen komend jaar.

De innovaties

Het zijn unieke sessies, waarin je de oplossingen kunt zien en direct vragen kunt stellen. Hieronder een opsomming van de grotere innovaties die we deze dagen in 'marktkraampjes' zullen demonstreren. Hierdoor krijg je de kans om over specifieke oplossingen te praten met deskundigen en collega’s. 

Ook gaan we deze dagen verder in op de ontwikkelingen van iPost, iSMS, BAG-koppeling Burgerzaken en iBrondocumenten. En hebben we aandacht voor dienstverlening en security.

Doelgroep

Deze middag is uitermate geschikt voor managers, senior medewerkers en applicatiebeheerders binnen het vakgebied Burgerzaken. Maar ook voor (beleids)medewerkers ICT.

Een dagprogramma met #LSG17

In de ochtend vindt workshopronde 3 van de Landelijke Selfservice Competitie voor Gemeenten (#LSG17) plaats: "Het verhogen van de selfservicepercentages heeft impact op de interne organisatie. Werkprocessen veranderen, de werkdruk aan de balie neemt af, er is meer tijd voor bijzondere gevallen...".

Meer over deze workshop en aanmelden.

GebruikersVereniging PinkRoccade LG

Deze dagen organiseren we op initiatief van het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade. Dit doen we op 7 plaatsen in Nederland; de regio's van de GebruikersVereniging. Aanvullend verzorgen we bovendien een sessie in Den Bosch.

Nog geen lid van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government? Kom toch, doe kennis op en maak kennis met de regiovoorzitter en de leden. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen!

Meer informatie over de GebruikersVereniging PinkRoccade (GV PRLG) en het lidmaatschap vind je op haar website. De voorzitter van het platform Burgerzaken is de heer Jan Schippers, Sectiehoofd Burgerzaken van de gemeente Zwolle. De secretaris is de heer Hans van Put van de gemeente Groningen.

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers